- 18 Kasım 2020
- 20.767
- 49.954
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.781
Günaydın tatlımGünaydın
Şifa olsun canımGünaydın canlarBugün erkenciyim aşı olucammm
Sağol bebeğimmGünaydın tatlım
Şifa olsun canım
Ohh afiyet olsunSizler uhurken ben kahveye geçtim
ASSOSyal BlueBerry4268 Catlak-kurabiye coconatt bebeklinick Morrmeneksee D u t Wilma11 @Yasnaz Kahve __Kokusu MssPARE Jou
Ofis yerin çok güzelmişSizler uhurken ben kahveye geçtim
ASSOSyal BlueBerry4268 Catlak-kurabiye coconatt bebeklinick Morrmeneksee D u t Wilma11 @Yasnaz Kahve __Kokusu MssPARE Jou
Ya ne ara ne araaaaaaaSizler uhurken ben kahveye geçtim
her zaman bu saatte içerim işçi oluncaOhh afiyet olsunsen baya bayaa erkencisin
Ofis güzel son günlerim gidiceim buradanOfis yerin çok güzelmiş
Afiyet olsun
ahahaha siz uyurken ben içiyorum sonra kahve içen yokmu dyorlarYa ne ara ne araaaaaaa
Ben adamın yerinde yaşıyorum onuYaşayan var mı
Aa sosyalim gerçekten regl konusun da faydası oldumuu nerden aldın bende alayımmUzun zaman kullandım ben bunu, kullandıkça taş dalgalandı nickom. Kadinlarda hormon ve regl düzenleyici özelliği var. Ve kilo vermede iştah kesme özelliği var. Ben regl için kullandım faydasını gördüm. Uzun süredir takmıyordum bugün yine basladim bakalım nickomçok teşekkür ederim beybiim
nerde o ne de bakım bede alım iştah kessinUzun zaman kullandım ben bunu, kullandıkça taş dalgalandı nickom. Kadinlarda hormon ve regl düzenleyici özelliği var. Ve kilo vermede iştah kesme özelliği var. Ben regl için kullandım faydasını gördüm. Uzun süredir takmıyordum bugün yine basladim bakalım nickomçok teşekkür ederim beybiim
Sizler uhurken ben kahveye geçtim
Bugün tüm kızlar kaçtı nedense
Bı senle ben varız değil mi
Evet neden öyle oldu anlamadım ya çok erken terkettiler bizikurbiste çok erken gitti
Kuzucukklarımm dün gözleriim çok ağrıdı çok baktım telefona sabahtan berii bide laptopa eşimde surekli elinde telefon diye azar işittim başımda ağrıyodu zaten oyuzden bianda gitmiş olabilirimm zaten11 bucuk mu neydi uyudum sizleri seviyorumm❤❤Morrmenekseye ve jouya şaşırdım
Ooo senin kahve fincanlarına kurban heleeeeeSizler uhurken ben kahveye geçtim
Bencede doğru söylemiş geç yaşta gözlük takacan sonraKuzucukklarımm dün gözleriim çok ağrıdı çok baktım telefona bide laptopa eşimde surekli elinde telefon diye azar işittim başımda ağrıyodu zaten oyuzden bianda gitmiş olabilirimm sizleri seviyorumm❤❤
CİDDİ MİSİNOda birşey miben akşam yemeğimi bile yaptım 5 te uyandım bugün
Nasılsın ballı kaymağımOoo senin kahve fincanlarına kurban heleeeee
Afiyet olsun aşkoommm
Evet dün 9 saat uyuyunca bugün az oldu uyku. benim uyuma stilim değişik biraz bir gün çok iki gün azCİDDİ MİSİN
Ne güzel ya bende 5 te uyandım geri yattımOda birşey miben akşam yemeğimi bile yaptım 5 te uyandım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?