- 18 Kasım 2020
- 20.767
- 49.954
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.801
allah dağına göre kar verirmiş vallah kahvem senin kız erken uyumasa sen de uyku delisi olursunEvet dün 9 saat uyuyunca bugün az oldu uyku. benim uyuma stilim değişik biraz bir gün çok iki gün az
ahahahahahaha kahvemm yaaa vallahaa bozuldu bozulacak gibi bi hale geldii gözüm aktııBencede doğru söylemiş geç yaşta gözlük takacan sonra
böööööyleeeeeee olacan
Benim uyku dagildimi tekrar uyuyamıyorum yaaa benim tercihim değil aslında keşke tekrar geri yatabilsemNe güzel ya bende 5 te uyandım geri yattım
benim kız sabah uyandı kokumu almayınca uyanıyorallah dağına göre kar verirmiş vallah kahvem senin kız erken uyumasa sen de uyku delisi olursun
Dinlendir arada canım saat limiti köy kendineHh
ahahahahahaha kahvemm yaaa vallahaa bozuldu bozulacak gibi bi hale geldii gözüm aktıı
Buhafta aksam 4 de geliyo kociş kahvemmDinlendir arada canım saat limiti köy kendine
Gün aydın minnosum afiyet olsunSizler uhurken ben kahveye geçtim
ASSOSyal @Mavera4268 @Catlak-kurabiye @coconatt @zorunlunick @Morrmeneksee @dut agaci @Migim @Yasnaz Kahve __Kokusu @MssPARE Jou
Kahvee biittuuu cay oldu şimdideÇayyyyyy var içersen ben var seversen neremiiii neremiiii gözlerini
Potpori oldu bu idare edin gari
Eki Görüntüle 2900258
Evet kuzum ben çok faydasını gördüm, bu yaz takmamistim yine toprakladim taktımAa sosyalim gerçekten regl konusun da faydası oldumuu nerden aldın bende alayımm
Çayını icerimÇayyyyyy var içersen ben var seversen neremiiii neremiiii gözlerini
Potpori oldu bu idare edin gari
Eki Görüntüle 2900258
Bebeğim orada doğal taş satan yer vardır illaki yada internettennerde o ne de bakım bede alım iştah kessin
Askkk olsun sesimi begenmedin miÇayını icerim
Hangisi bu taşUzun zaman kullandım ben bunu, kullandıkça taş dalgalandı nickom. Kadinlarda hormon ve regl düzenleyici özelliği var. Ve kilo vermede iştah kesme özelliği var. Ben regl için kullandım faydasını gördüm. Uzun süredir takmıyordum bugün yine basladim bakalım nickomçok teşekkür ederim beybiim
Şaka yaptiiiiiiiiimmmmm kahvemAskkk olsun sesimi begenmedin mi
Hangi sayfa da anam ben gormedim yaAy taşı, diğer sayfada kolyem var
Hangisi bu taş
NASIL Bİ TAŞ SOSYALİMBebeğim orada doğal taş satan yer vardır illaki yada internetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?