- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.701
İsim asinaligim var seni görüyorum ama dediğin gibi tanısamadik.Hemde çok güzel arkadaşlıklar edindik muhabbetimiz boll oluyor buraya girdimmi içime ferahlık giriyorsen de gell nurcum gitme
Tanışamaduk epey ama olsun ❤
Aslen rizeliyum canum senİsim asinaligim var seni görüyorum ama dediğin gibi tanısamadik.
Memleket neresi?
Kandurma benuu helee
Hele tam bir fındık kurdusun ordan geliyor demek kiAslen rizeliyum canum sen
afiyet olsun canımmmmEki Görüntüle 2900857
Anneciğimin yanındayken sizi düşünerek kahvemi yapıp bir de fotoğraf çekmiştim ama internetim olmadığı için paylasamamistim.
sabah dinledim hatta periye atım dedim unuttum hemen ona atmEtiket yapamadım, hepinize
oooo severummm adalılarıı herşehrinn bir güzelliği var yaniiiiHele tam bir fındık kurdusun ordan geliyor demek ki
Ben de Adanaliyim havası gibidir kanım
ahahaahah ya yerim ben o parmaklarıEki Görüntüle 2900866
Ben size yazarken benim evimin altin topları minik elleriyle dolabimin üstünü cikartmayla doldurmuşlar
Kahve yaptım pamuk gördün müoooo severummm adalılarıı herşehrinn bir güzelliği var yaniiii
sosyaliiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anamm beni geçtunnn bune güzell bi dekorr amann allaahhuuummmmmmmmmmmmmmmmm
Çok tatlı olmuş ama kiiiiEki Görüntüle 2900866
Ben size yazarken benim evimin altin topları minik elleriyle dolabimin üstünü cikartmayla doldurmuşlar
Ben gördümKahve yaptım pamuk gördün mü
Çikolata yoktu koyamadımsosyaliiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anamm beni geçtunnn bune güzell bi dekorr amann allaahhuuummmmmmmmmmmmmmmmmcuuk kıskandumm cuuukkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?