- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.721
o parmaklaruniii ısırurummm heleeeee bakk bakkkkEki Görüntüle 2900866
Ben size yazarken benim evimin altin topları minik elleriyle dolabimin üstünü cikartmayla doldurmuşlar
nerdeKahve yaptım pamuk gördün mü
Onlari geri çıkarmasını saymazsak tabi altındaki yapışkan izlerini hiç düşünemiyorum bileÇok tatlı olmuş ama kiiii
boşver çikolatayııı şimdii çikolata sensunnn seni yesem kahvenin yanunaaaÇikolata yoktu koyamadımsanada yapayım cancanim, kahve nedir yani
afiyet olsun sosyalimmm
Arka sayfaya bak minnoş
gördüm canımArka sayfaya bak minnoş
Dursun boşver sevinsinlerOnlari geri çıkarmasını saymazsak tabi altındaki yapışkan izlerini hiç düşünemiyorum bile
Sagol küçücüğüm ikimizede afiyet olsunafiyet olsun sosyalimmm
Tabi fıstık ezmesi surcem üstüne, sen seversin joucanimboşver çikolatayııı şimdii çikolata sensunnn seni yesem kahvenin yanunaaa
teşekkür ederim balımSagol küçücüğüm ikimizede afiyet olsun
Olar jouuummm fistuk ezmem de diyebilirsin
fıstuk ezmesii geçen bisküvili aldum sevemedum yavv sosyalimmTabi fıstık ezmesi surcem üstüne, sen seversin joucanim
Görmedim miteşekkür ederim balım
sabahki etiketi mi gördün mü
Çok tatlı olmuşlar yaEki Görüntüle 2900866
Ben size yazarken benim evimin altin topları minik elleriyle dolabimin üstünü cikartmayla doldurmuşlar
aaa evett sen fıstuğummmmm oll ben senin fınduğunn nasulllOlar jouuummm fistuk ezmem de diyebilirsin
Olur kuzucum,o bisküviyi bende sevmiyorumfıstuk ezmesii geçen bisküvili aldum sevemedum yavv sosyalimm
fınduk olsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?