- 28 Haziran 2011
- 63.684
- 159.884
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.681
Harikasınız var ya muhteşem ikiliEşimle yabancı dil çalışıyoruz
Film izliyoruz
PlayStation oynuyoruz
Üstüne yemek yiyoruz oluyor sabah5-6
Yiihhhuuuuuuu sen olmasannnnn
Senden once kimseyle çok fazla aktif olamadım
Bi topikte çok fazla kaynaşamadum
Şansıma sen oldu demekku
Akıllı olmasan aramızda kalmazdın deliler gidiyor çünkü
özledik seni gerçektenYarın sabah erkenden kahvemle geleceğim ben de ne zamandır kahve içmez sohbet etmez oldum yeter gari
afiyet olsun elçommmmHaydiii nerde kahvelerrr ❤❤Eki Görüntüle 2900847
Periimmmmmm kuzz bianlık oldu yoksa içmiycektumm yavv söz bundan sonra sana haber vercem içelumm diye hatta minnoş 3 te icicem dedi hala gelmediiNeden demiyorsun şu saatte yap peri o saatte yapayım birlikte içniş gibi olalım
Özendim şimdi
Sozelleri hiç düşünmüyorum zaten kuzum, benim için eğlenceli kısım oMatematikten calisacagin konulari filan not et .
İlk matematikten başla bencetek zaman isteyen şey matematik
Gerisi elimizin kiri
Sağoll kuzuşşşa
afiyet olsun elçommmm
yağmur yağıyor yaparım şimdi bir nescafePeriimmmmmm kuzz bianlık oldu yoksa içmiycektumm yavv söz bundan sonra sana haber vercem içelumm diye hatta minnoş 3 te icicem dedi hala gelmediiMinnosprenses
Pakk şimduuu cügarayii helee
Ama topigin çok güzel ilerlemiş almış başını gitmiş ya hu demek ki güzel muhabbetler dönmüşözledik seni gerçekten
çok şükür canım kızlar kafa dengi eğleniyoruz gülüyoruz ağlıyoruz hep beraberAma topigin çok güzel ilerlemiş almış başını gitmiş ya hu demek ki güzel muhabbetler dönmüş
Tamam birdaha birlikte içelimPeriimmmmmm kuzz bianlık oldu yoksa içmiycektumm yavv söz bundan sonra sana haber vercem içelumm diye hatta minnoş 3 te icicem dedi hala gelmediiMinnosprenses
Bekliyorummmmmmyağmur yağıyor yaparım şimdi bir nescafe
Hemde çok güzel arkadaşlıklar edindik muhabbetimiz boll oluyor buraya girdimmi içime ferahlık giriyorAma topigin çok güzel ilerlemiş almış başını gitmiş ya hu demek ki güzel muhabbetler dönmüş
Allahuuummmm yiycemmmmmmm yiycem yiyceemmmmTamam birdaha birlikte içelim
Olsunnnnn yinede afiyet ball şeker olsunn❤❤Eki Görüntüle 2900857
Anneciğimin yanındayken sizi düşünerek kahvemi yapıp bir de fotoğraf çekmiştim ama internetim olmadığı için paylasamamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?