- 25 Ağustos 2019
- 62.513
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.301
NapiyosunHarika seçim soguk havada
Ben uzandım öyle yatiyorum canım makinede çamaşırlar çıkmasını bekliyorumNapiyosun
Sen napiyorsun bitti mi yemekNapiyosun
Pilaki kaldu kuzu oda saatine yajlasınca yapıcamSen napiyorsun bitti mi yemek
Hemde heç bitmiyiBen uzandım öyle yatiyorum canım makinede çamaşırlar çıkmasını bekliyorumBitmiyiiii iş bitmiyiiiii
Sorma gitsin yavv çamaşırları as kurusun geri topla katla ütüle as ve kapanışHemde heç bitmiyi
En nefret ettiğim şey camasur ve evi supurmekSorma gitsin yavv çamaşırları as kurusun geri topla katla ütüle as ve kapanış
Çamaşır as topla isini bende sevmem pek ama nabicam mecburEn nefret ettiğim şey camasur ve evi supurmekütü desen çok ihtiyaç olmuyo
Ben zaten evdeyim pekngitmiyorum biyere eee kocam iş kiyafetiyle gidiyor zaten ütülü gomleklerde duruyor oyleÇamaşır as topla isini bende sevmem pek ama nabicam mecburÜtü haftada 2 yada 3 muhakkak
Bende çogunluk eşimin kiyafetlerini ütülüyom kumaş pantalon gömlekBen zaten evdeyim pekngitmiyorum biyere eee kocam iş kiyafetiyle gidiyor zaten ütülü gomleklerde duruyor oyle
Aynenn bende canummBende çogunluk eşimin kiyafetlerini ütülüyom kumaş pantalon gömlek
Afiyet olsun canımSunummmhadi kızlar
Alın içecekleri
Atın fotoları
Sağol bitenemEllerunee saglukk peroooo
Oyy canum benumm yaaa bende sincuk yemek yaptumSağol bitenem
2 iş yaptım yamuldum. Yok daha iş yapacak kıvama gelememişşim ben
Bende daha yenek yapmadımm. Mutfak dolaplarını düzenledim sildim buz dolabı temizledim masasını temizledim bulaşık mak çakıştım 2 posta çamaşır attım astım. Şimdi yamuldum. Daha evi süpürüp silcem banyo temizlicemOyy canum benumm yaaa bende sincuk yemek yaptum
Ooyyyyyy onuda aksam yap cano yemekten sonra daha iyi olurr hem günesli haavda zor oluyorBende daha yenek yapmadımm. Mutfak dolaplarını düzenledim sildim buz dolabı temizledim masasını temizledim bulaşık mak çakıştım 2 posta çamaşır attım astım. Şimdi yamuldum. Daha evi süpürüp silcem banyo temizlicem
İnşallah yemek kocamdan olur Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?