- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.341
Kız alcak bişey bulamadım ya işte sebze meyve aldık ama her şey çok pahalılaşmışNe aldun pazardann
Sorma geçen bizde öyleee daha tövbe ettim artıkk bi domatesi kendim secip alamadum adama dedimki güzellerini seç ver bana dedimm tamam aplaaa hepsi guzel diyo salakk ulaaa eve geldim nasul sinirlendimm hicte güzelleri vermemiş bide diyorumkii yarım kilo ver bana normalde 6 liraydı mesela biber diyoki 7.80 oldu diyo topladıklarını diyo ula yarım ver dedim ben sanaa yanii oyle cahill iş ediyolsrki anlatamamKız alcak bişey bulamadım ya işte sebze meyve aldık ama her şey çok pahalılaşmış
Aaa yok canım ben hep kendim seçerim domates 3-3.5 TL den aldık ama onun dışındakiler çok pahalı. Kışlık menemenlikleri, sosluklari bayramdan önce yapmıştık yoksa şimdi alınacak gibi değilSorma geçen bizde öyleee daha tövbe ettim artıkk bi domatesi kendim secip alamadum adama dedimki güzellerini seç ver bana dedimm tamam aplaaa hepsi guzel diyo salakk ulaaa eve geldim nasul sinirlendimm hicte güzelleri vermemiş bide diyorumkii yarım kilo ver bana normalde 6 liraydı mesela biber diyoki 7.80 oldu diyo topladıklarını diyo ula yarım ver dedim ben sanaa yanii oyle cahill iş ediyolsrki anlatamam
Bi adam kendi etti normalde bende seçiyordum da işteAaa yok canım ben hep kendim seçerim domates 3-3.5 TL den aldık ama onun dışındakiler çok pahalı. Kışlık menemenlikleri, sosluklari bayramdan önce yapmıştık yoksa şimdi alınacak gibi değil
Geldu gideli çok oldu pazara gittim ben
Oooo bugün herkes binpazarrr ondan kimse yokGeldu gideli çok oldu pazara gittim ben
Başka kim gitti hafta sonları benim girmem zor oluyor pazar bar eş evde çocuk derkenOooo bugün herkes binpazarrr ondan kimse yok
Dimii haftasonu herkes öyle amaaa haftasonu daha çok iş çıkıyor eş evde herkes gelen giden oluyorBaşka kim gitti hafta sonları benim girmem zor oluyor pazar bar eş evde çocuk derken
Çok yakışıyor valla nazTamam tavuğun yanına makarnada olur
Kajun baharat mi ay ben h8c bilmiyorum nasıl oluyo
Kajun baharat mi ay ben h8c bilmiyorum nasıl oluyo
Ben hiç beğenmedim.Süpper oluyor canım
Nereki senin memleketKizlaaaar napiyosunuz
Ben memlekete geldim kedilerimle oynuyoruminsanın içi cıvıl cıvıl oluyor
Kahve __Kokusu ASSOSyal Wilma11 Morrmeneksee clara Catlak-kurabiye Jou Minnosprenses Cookiie
Aaaa ben makarnayı öyle salçalı yapıp geçmem tamam miiiiElçom makarna yap sarımsaklı yopurtlu. Birde çorba tamamdır
Mugladayim kahvemNereki senin memleket
Aaaaaa konuşmuştuk hatırladım neresi tam olarak Bodrum'a yakınmısin bu hafta gidicektuk iptal olduMugladayim kahvem
Gokova .Aaaaaa konuşmuştuk hatırladım neresi tam olarak Bodrum'a yakınmısin bu hafta gidicektuk iptal oldu
Kedilerin resmini atsana nickomKizlaaaar napiyosunuz
Ben memlekete geldim kedilerimle oynuyoruminsanın içi cıvıl cıvıl oluyor
Kahve __Kokusu ASSOSyal Wilma11 Morrmeneksee clara Catlak-kurabiye Jou Minnosprenses Cookiie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?