- 25 Ağustos 2019
- 62.515
- 120.041
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.361
Bugün kızkardesinin kayınpederi vefat etmiş canim ona gitmişler bugün gelcekti@MssPARE ne zaman geliyor bilen varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kızkardesinin kayınpederi vefat etmiş canim ona gitmişler bugün gelcekti@MssPARE ne zaman geliyor bilen varmı ?
Evett halamda var kedii halam diyorkii terapi gibii resmen o olmasa ben yaşayamam diyoKizlaaaar napiyosunuz
Ben memlekete geldim kedilerimle oynuyoruminsanın içi cıvıl cıvıl oluyor
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
Wilma11
Morrmeneksee @Emma3 @Catlak-kurabiye
Jou
Minnosprenses @Bal Perisi
Eşimin işleri çok yoğun bu ara kısmet bakalım canımGokova .
Yaz çıkmadan gidersiniz belki![]()
Aaaa başı sağolsun üzüldümBugün kızkardesinin kayınpederi vefat etmiş canim ona gitmişler bugün gelcekti
Sen becerememişsindirBen hiç beğenmedim.
Hatta dün tamda bunu düşünmüştüm. Kaç aydır duruyor bok gibi tadı var çöpe mi atsam niye aldim ki zaten filan
Belki deeee.Sen becerememişsindir![]()
Yok canım patates te bende beğenmedim. Tavuga atıyorum ben fırına verirkenBelki deeee.
Ama becerecek biseyi yok ki patatesin üzerine atıyoruzyanlismiyim
Aaa tamam bak tavukta deneyeyim.Yok canım patates te bende beğenmedim. Tavuga atıyorum ben fırına verirken
Bende sevmedim canım. Tavuga az yoğurt az salca yağ baharat dök kajunda ekle ver fırına miss gibiAaa tamam bak tavukta deneyeyim.
Patateste çok kötü geldi agzima cunku
Kajun da baharat amaBende sevmedim canım. Tavuga az yoğurt az salca yağ baharat dök kajunda ekle ver fırına miss gibi
Ben az kekik az pul biberde atıyorum istersen hiç atma kajun daha baskın olurKajun da baharat amabaşka baharat niye atcam
Biber 7,8 lira mı pahalı ta burada 5 lira biberlerSorma geçen bizde öyleee daha tövbe ettim artıkk bi domatesi kendim secip alamadum adama dedimki güzellerini seç ver bana dedimm tamam aplaaa hepsi guzel diyo salakk ulaaa eve geldim nasul sinirlendimm hicte güzelleri vermemiş bide diyorumkii yarım kilo ver bana normalde 6 liraydı mesela biber diyoki 7.80 oldu diyo topladıklarını diyo ula yarım ver dedim ben sanaa yanii oyle cahill iş ediyolsrki anlatamam
Valla yaaaKız alcak bişey bulamadım ya işte sebze meyve aldık ama her şey çok pahalılaşmış![]()
Ne desem bilemedim. Aslında kotu nıyetle dememiş belli kendince teselli ediyor. Ama suan bende senı teselli edecek ne kdr cumleler kursam bır faydası olmayacak ki.Kızlar bugün eşimin yengesindeydim 7 yasındaki kızı ikidebir bana yenge bebek varmı yenge bebek duruyomu keşke bebek olsaydı bakardık diyip durduüstüne baska biri daha vardı yaşadıklarımı biliyo üzülmeyin olmazsa evlat edinirsiniz dedi olmazsa olmasın dedi
kendisinin bir kızı var cünkü bende bunu herkes yapamaz sen şimdi çocuğun varda rahat konuşuyorsun dedim.. bugün iyice içim acıdı. Cok sıkıldım artık
Yaptuk bi hata migiimmmmBiber 7,8 lira mı pahalı ta burada 5 lira biberler
Sen adama güvenme bence kendin seç
Kayısıyı adama seçtirmişim de berbat çıktıgı unutmam herşeyi kendim seçiyorum zamanla öğrendim![]()
Ya öyle tabi. Ama teselli etme yani ben bebek diye gezmiyorum olmazsa ölürüm demiyorum evlat edinirsiniz nedemek.. benim cocuğum olmuyo sanki ben 50 yasındayım.Ne desem bilemedim. Aslında kotu nıyetle dememiş belli kendince teselli ediyor. Ama suan bende senı teselli edecek ne kdr cumleler kursam bır faydası olmayacak ki.
Gercekten vaktınden önce olmuyor bazı şeyler.
Allah o sure zarfında sabır versın. Insanların cevrenın baskısı ayrı can sıkıcı. Ya havle deyip geçmeye çalisiyoruz iste
Hic kulak vermee bosverr ne uzuluyosunn banada yapiyolar cok ben kale almiyorum acelesi yok bile diyorum yaa agzı acık kalıyor böylee gönder onları bana pıçaklayemm hehhhhKızlar bugün eşimin yengesindeydim 7 yasındaki kızı ikidebir bana yenge bebek varmı yenge bebek duruyomu keşke bebek olsaydı bakardık diyip durduüstüne baska biri daha vardı yaşadıklarımı biliyo üzülmeyin olmazsa evlat edinirsiniz dedi olmazsa olmasın dedi
kendisinin bir kızı var cünkü bende bunu herkes yapamaz sen şimdi çocuğun varda rahat konuşuyorsun dedim.. bugün iyice içim acıdı. Cok sıkıldım artık
Ben burada öğrendikten sonra tanıdık bildik birne bebek var mı diye sorasım gelmiyor ikinciyi düşünüyor musun bile sormuyorum yaşadıklarını anlıyorum karşıdaki insanı empati kursalar anlarlardl kimse empati kurmuyorKızlar bugün eşimin yengesindeydim 7 yasındaki kızı ikidebir bana yenge bebek varmı yenge bebek duruyomu keşke bebek olsaydı bakardık diyip durduüstüne baska biri daha vardı yaşadıklarımı biliyo üzülmeyin olmazsa evlat edinirsiniz dedi olmazsa olmasın dedi
Bende öyle diyorum. Ama artık açıklama yapmak sağolun inşallah nasip demekten sıkıldımHic kulak vermee bosverr ne uzuluyosunn banada yapiyolar cok ben kale almiyorum acelesi yok bile diyorum yaa agzı acık kalıyor böylee gönder onları bana pıçaklayemm hehhhh![]()