Kızlar bugün eşimin yengesindeydim 7 yasındaki kızı ikidebir bana yenge bebek varmı yenge bebek duruyomu keşke bebek olsaydı bakardık diyip durdu😕 üstüne baska biri daha vardı yaşadıklarımı biliyo üzülmeyin olmazsa evlat edinirsiniz dedi olmazsa olmasın dedi😳 kendisinin bir kızı var cünkü bende bunu herkes yapamaz sen şimdi çocuğun varda rahat konuşuyorsun dedim.. bugün iyice içim acıdı. Cok sıkıldım artık

Sorma geçen bizde öyleee daha tövbe ettim artıkk bi domatesi kendim secip alamadum adama dedimki güzellerini seç ver bana dedimm tamam aplaaa hepsi guzel diyo salakk ulaaa eve geldim nasul sinirlendimm hicte güzelleri vermemiş bide diyorumkii yarım kilo ver bana normalde 6 liraydı mesela biber diyoki 7.80 oldu diyo topladıklarını diyo ula yarım ver dedim ben sanaa yanii oyle cahill iş ediyolsrki anlatamam
Biber 7,8 lira mı pahalı ta burada 5 lira biberler 🙄
Sen adama güvenme bence kendin seç
Kayısıyı adama seçtirmişim de berbat çıktıgı unutmam herşeyi kendim seçiyorum zamanla öğrendim 😁😁

• Komik
Reactions: Jou
Kızlar bugün eşimin yengesindeydim 7 yasındaki kızı ikidebir bana yenge bebek varmı yenge bebek duruyomu keşke bebek olsaydı bakardık diyip durdu😕 üstüne baska biri daha vardı yaşadıklarımı biliyo üzülmeyin olmazsa evlat edinirsiniz dedi olmazsa olmasın dedi😳 kendisinin bir kızı var cünkü bende bunu herkes yapamaz sen şimdi çocuğun varda rahat konuşuyorsun dedim.. bugün iyice içim acıdı. Cok sıkıldım artık
Ne desem bilemedim. Aslında kotu nıyetle dememiş belli kendince teselli ediyor. Ama suan bende senı teselli edecek ne kdr cumleler kursam bır faydası olmayacak ki.
Gercekten vaktınden önce olmuyor bazı şeyler.
Allah o sure zarfında sabır versın. Insanların cevrenın baskısı ayrı can sıkıcı. Ya havle deyip geçmeye çalisiyoruz iste

Ne desem bilemedim. Aslında kotu nıyetle dememiş belli kendince teselli ediyor. Ama suan bende senı teselli edecek ne kdr cumleler kursam bır faydası olmayacak ki.
Gercekten vaktınden önce olmuyor bazı şeyler.
Allah o sure zarfında sabır versın. Insanların cevrenın baskısı ayrı can sıkıcı. Ya havle deyip geçmeye çalisiyoruz iste
Ya öyle tabi. Ama teselli etme yani ben bebek diye gezmiyorum olmazsa ölürüm demiyorum evlat edinirsiniz nedemek.. benim cocuğum olmuyo sanki ben 50 yasındayım.

Hic kulak vermee bosverr ne uzuluyosunn banada yapiyolar cok ben kale almiyorum acelesi yok bile diyorum yaa agzı acık kalıyor böylee gönder onları bana pıçaklayemm hehhhh🔪🔪🔪🔪

Ben burada öğrendikten sonra tanıdık bildik birne bebek var mı diye sorasım gelmiyor ikinciyi düşünüyor musun bile sormuyorum yaşadıklarını anlıyorum karşıdaki insanı empati kursalar anlarlardl kimse empati kurmuyor 😞
Sen yakında tüp bebek tedaviye başlayacagı okudum inşallah ilk aşamada tutar amin 🙏🙏🙏

Back
X