- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.401
Oo ne kadar pahalıymış kız. Devlet ödemiyor mu onlarıBende duydum ama aldıklarım 700 tl tuttu inanhastane ile birlikte 900

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo ne kadar pahalıymış kız. Devlet ödemiyor mu onlarıBende duydum ama aldıklarım 700 tl tuttu inanhastane ile birlikte 900
Kız wi-fi de sorun oldu bizim hattim da kontorlu netim yok giremedim
Çok iyi tatlım bende 3 ay kullanmam lazımmış bakalım artıkEvet canım bende biotinli keratinli hap kullanıyorum d vitamini kullanıyorum biotinli şampuan saç spreyi ve hormon ilacı kullanoyprım![]()
Bemde 3 aydan sonra faydasını gördüm hatta doktoeum dedi 3 ay döküşme devam eder güçsüz saçlar gider korkma dediÇok iyi tatlım bende 3 ay kullanmam lazımmış bakalım artık![]()
Malesef sigortanız da var ama özel hastaneOo ne kadar pahalıymış kız. Devlet ödemiyor mu onları![]()
Ayyyy öyle dedin kötü oldum bende mucizeler bekliyorumBemde 3 aydan sonra faydasını gördüm hatta doktoeum dedi 3 ay döküşme devam eder güçsüz saçlar gider korkma dedi
Anladım canım. Bazen bitkisel ilaçlar öneriyorlar onlarıda devlet ödemiyor. Şifalar olsun inşallah canım stresten uzak kalmaya çalış. Streste çok etkiliyor ya dökülmeiMalesef sigortanız da var ama özel hastaneMinnosprenses bilir
Çocukla r ve eşim çok güzel streslerAnladım canım. Bazen bitkisel ilaçlar öneriyorlar onlarıda devlet ödemiyor. Şifalar olsun inşallah canım stresten uzak kalmaya çalış. Streste çok etkiliyor ya dökülmei
Çocuklara bişey diyemem ama eşler zaten başlı başına bi sinir deposuÇocukla r ve eşim çok güzel stresler![]()
Ne için bebekEvet canım bende biotinli keratinli hap kullanıyorum d vitamini kullanıyorum biotinli şampuan saç spreyi ve hormon ilacı kullanoyprım![]()
Bunu en iyi kk bilirÇocuklara bişey diyemem ama eşler zaten başlı başına bi sinir deposu![]()
Saç Dökülmesi için canımNe için bebek
AynenBunu en iyi kk bilir![]()
Benimde çok çok dökülüyor .Saç Dökülmesi için canım
Kk kalbi olsa şimdi kan fışkırdı anam ne çok dert yazılmış Allah kazen abiye ve ekibine yardımcı olsunAynenkime dokunsan yaralı
İnaniyormusun benim de aklımdan geçti incelince ama bende doğal olmayan şeyleri sevmiyorum saçlarım belimde ve incelmiş bir vaziyette üstelik kesmeye kıyamıyorumBenimde çok çok dökülüyor .
Tiksinmesem kaynak yaptırırdim azıcık kaldı saçlarım, ama doğal olmayan şeyleri sevemiyorum![]()
Kesince de toparlamiyor ki zaten .İnaniyormusun benim de aklımdan geçti incelince ama bende doğal olmayan şeyleri sevmiyorum saçlarım belimde ve incelmiş bir vaziyette üstelik kesmeye kıyamıyorum
Saç dökülmesi var canım o yüzden 1 gıl oşacak tedavi oluyoeum işteNe için bebek
İki gün oldu alalı sjsjsjKesince de toparlamiyor ki zaten .
Kullandığınız takviyelerin faydası oluyor mu ?
AminnKk kalbi olsa şimdi kan fışkırdı anam ne çok dert yazılmış Allah kazen abiye ve ekibine yardımcı olsun![]()