- 25 Ağustos 2019
- 62.515
- 120.044
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.381
Evett hepimiz sukuldukk elimizden birsey geliyomu hayırrBende öyle diyorum. Ama artık açıklama yapmak sağolun inşallah nasip demekten sıkıldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett hepimiz sukuldukk elimizden birsey geliyomu hayırrBende öyle diyorum. Ama artık açıklama yapmak sağolun inşallah nasip demekten sıkıldım
İnşallah canım sağol 4. Yü denicem üstelik.Ben burada öğrendikten sonra tanıdık bildik birne bebek var mı diye sorasım gelmiyor ikinciyi düşünüyor musun bile sormuyorum yaşadıklarını anlıyorum karşıdaki insanı empati kursalar anlarlardl kimse empati kurmuyor
Sen yakında tüp bebek tedaviye başlayacagı okudum inşallah ilk aşamada tutar amin![]()
Gelmiyo bunun için kımseyle bir araya gelmek istemiyorum eve kapanmak istiyorumEvett hepimiz sukuldukk elimizden birsey geliyomu hayırr![]()
Aha dünde bende o durumdaydumm yasomGelmiyo bunun için kımseyle bir araya gelmek istemiyorum eve kapanmak istiyorum
Eşim evde olmasa varya oturup bağıra çağıra Ağlamak istiyorumAha dünde bende o durumdaydumm yasom![]()
Kızarmı eşinEşim evde olmasa varya oturup bağıra çağıra Ağlamak istiyorum![]()
Kızmaz üzülür onun yanında bebek için hiç ağlamadım kendini suçlu hissetmesin diye. Hep önemsemiyomuşum gibi davrandımKızarmı eşin
Evet canım evet@Yasnaz canımmm böyle ortamlar çok kötü oluyor seni çok iyi anlıyorum kaç gün insan etkisinden çıkamıyorbende artık sırf bu yüzden insan görmek istemez oldum malesef
![]()
Etkiler caanım ama duymamaya çalış. Mümkünse görüşmemeye çalışEvet canım evetbu aralar fazla olmaya basladı bu mesele ve anladımki beni etkiliyo
![]()
Öyle yapıcam artık yoruldumEtkiler caanım ama duymamaya çalış. Mümkünse görüşmemeye çalış![]()
Bizde şimdi yedik kalktık dahabebeklinick benim yerime de mıncır
Aa ben yaparım valla salçalı fakirlik ohhh
Şimdide ton balıklı yapıyorumbu saat oldu evet ama anca bu saate kaldı yemeğimiz
![]()
Uzun süreli kullan canım etkisini uzun süreli kullanımda görürsün şifa olsunMinnosprenses gittim medicale doktor a uzmanmis sprey verdi saç losyonu şampuan ve biotin vitaminli hap marka veremiyorum burda ama bakalım iyi gelck mi
Saç dökülmesi için mi canım. Bende ceviz kabuğunu duydum. Bu sene denicem onuMinnosprenses gittim medicale doktor a uzmanmis sprey verdi saç losyonu şampuan ve biotin vitaminli hap marka veremiyorum burda ama bakalım iyi gelck mi
Tmm bitanem nazlı çıktılarASSOSyal canım hemen atayım dedim ama avlanmaya gittiler sanırım, şuan göremez oldum bitane sevimsiz dışında
atarım muhakkak
![]()
Sanada verdi mi doktor un bunlardanUzun süreli kullan canım etkisini uzun süreli kullanımda görürsün şifa olsun![]()
Bende duydum ama aldıklarım 700 tl tuttu inanSaç dökülmesi için mi canım. Bende ceviz kabuğunu duydum. Bu sene denicem onu
Evet canım bende biotinli keratinli hap kullanıyorum d vitamini kullanıyorum biotinli şampuan saç spreyi ve hormon ilacı kullanoyprımSanada verdi mi doktor un bunlardan