- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.421
İki gün oldu alalı sjsjsjgorcz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün oldu alalı sjsjsjgorcz
Kalmış mi öyle leriAminngeçen yazlıkta sabaha kadar şeeden abla hariç
o kocasına ayrı bi düşkündü.
Mucize bekliyorum yarın durmasını 6 aydır dökülüyor duAyyy inşallah bı işe yarar .
Gerçekse varmış demek kiKalmış mi öyle leri![]()
Gerçekse varmış demek kikocasını mutlu ettiği için çok mutluydu vay be dedim ne geceler yaşanıyor
![]()
Geçmiş olsun canım Uzan dinlenAşı oldum kolum acıyoe ve bı gün oturmadım![]()
Başlığı o kadar dikkat çekiyordu ki bende merak ettim girdim. Hepsini okumadım zaten aman millet nası yetişiyor tüm mesajlaraokumadim o konuyu
Haketen sen diyince kafam tık yaptı herkes nasıl yetişiyor okuyor o kadarda konuyu hayrettimBaşlığı o kadar dikkat çekiyordu ki bende merak ettim girdim. Hepsini okumadım zaten aman millet nası yetişiyor tüm mesajlara![]()
Teşekkür ederim canım benim şimdi uyucamGeçmiş olsun canım Uzan dinlen![]()
İyi geceler fıstığı mTeşekkür ederim canım benim şimdi uyucamheoinizi öpüyorum iyi geceler
![]()
İyi geceler canımİyi geceler kızlarr![]()
Valla bilmiyorum ki ben bi topiğe yazıyorsam diğerine yazamıyorumHaketen sen diyince kafam tık yaptı herkes nasıl yetişiyor okuyor o kadarda konuyu hayrettim![]()
Duzeldimi şimdi kuzummKız wi-fi de sorun oldu bizim hattim da kontorlu netim yok giremedim![]()
Aferinn sana kuzumm iyi düşünmüşsün canum benum❤Kızmaz üzülür onun yanında bebek için hiç ağlamadım kendini suçlu hissetmesin diye. Hep önemsemiyomuşum gibi davrandım
EvetttÇocuklara bişey diyemem ama eşler zaten başlı başına bi sinir deposu![]()
Vahşet team üyesi teyzesiTmm bitanem nazlı çıktılar![]()
Ayyy simsiyah len bu gözlere bakk heleVahşet team üyesi teyzesi Eki Görüntüle 2901400
Tmm bitanem nazlı çıktılar![]()
ahh senin gerçek yüzünü burdaki arkadaşların bir görselerAaaa ben makarnayı öyle salçalı yapıp geçmem tamam miiii![]()