- 18 Kasım 2020
- 20.827
- 50.083
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.441
Günaydın canım benim şifalar olsun inşallahHerkese günaydın pazar ar sabahı sabahın seherinde kalktım kızlar aşı oldum biliyorsunuz kol ağrısı var uykumuda alamadımmüzik dinleyelim dedim keyfimiz yerine gelsin
Jou MssPARE Kahve __Kokusu Catlak-kurabiye bebeklinick BlueBerry4268 Elhan Morrmeneksee ASSOSyal coconatt
ÖzellikleJou sana gelsin
Biri beni pışpışlasa uyırum belkiGünaydın canım benim şifalar olsun inşallah
Uyuduklarım tamam. Aklım hala uyuyamadıklarımda
Deli ya kediyle mi ugrasiyon
Günaydın minnosumHerkese günaydın pazar ar sabahı sabahın seherinde kalktım kızlar aşı oldum biliyorsunuz kol ağrısı var uykumuda alamadımmüzik dinleyelim dedim keyfimiz yerine gelsin
Jou MssPARE Kahve __Kokusu Catlak-kurabiye bebeklinick BlueBerry4268 Elhan Morrmeneksee ASSOSyal coconatt
ÖzellikleJou sana gelsin
Çok şükür bitanem uyku sersemiNasılsın sosyalim
Migi yolumu şaşırdınGunaydinnnn
Minnoşun eski konudan geldim buraya oraya nasıl gittiysem
E bebeğim e e eBiri beni pışpışlasa uyırum belki
Valla geziyorum forumdaMigi yolumu şaşırdın
Ben de okudum var ama öyleleri ya hep anneler yüzünden annenin dediği ismi kimliğe yazdirmayinca baba sonuç o oluyorValla geziyorum forumdaİki adı olup biri kimlikte yazmıyomuş onu okuyorum
Bi yorum dikkatim çekti dedesi gitmiş karısının adını yazdırmış işte dedeye neye güvendiyse omı anlamaya çalıştımBen de okudum var ama öyleleri ya hep anneler yüzünden annenin dediği ismi kimliğe yazdirmayinca baba sonuç o oluyor
Hangi konu kızGunaydinnnn
Minnoşun eski konudan geldim buraya oraya nasıl gittiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?