- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.421
İki gün oldu alalı sjsjsjgorcz
Kalmış mi öyle leriAminngeçen yazlıkta sabaha kadar şeeden abla hariç o kocasına ayrı bi düşkündü.
Mucize bekliyorum yarın durmasını 6 aydır dökülüyor duAyyy inşallah bı işe yarar .
Gerçekse varmış demek kiKalmış mi öyle leri
Gerçekse varmış demek kikocasını mutlu ettiği için çok mutluydu vay be dedim ne geceler yaşanıyor
Geçmiş olsun canım Uzan dinlenAşı oldum kolum acıyoe ve bı gün oturmadım
Başlığı o kadar dikkat çekiyordu ki bende merak ettim girdim. Hepsini okumadım zaten aman millet nası yetişiyor tüm mesajlaraokumadim o konuyu
Haketen sen diyince kafam tık yaptı herkes nasıl yetişiyor okuyor o kadarda konuyu hayrettimBaşlığı o kadar dikkat çekiyordu ki bende merak ettim girdim. Hepsini okumadım zaten aman millet nası yetişiyor tüm mesajlara
Teşekkür ederim canım benim şimdi uyucamGeçmiş olsun canım Uzan dinlen
İyi geceler fıstığı mTeşekkür ederim canım benim şimdi uyucamheoinizi öpüyorum iyi geceler
İyi geceler canımİyi geceler kızlarr
Valla bilmiyorum ki ben bi topiğe yazıyorsam diğerine yazamıyorumHaketen sen diyince kafam tık yaptı herkes nasıl yetişiyor okuyor o kadarda konuyu hayrettim
Duzeldimi şimdi kuzummKız wi-fi de sorun oldu bizim hattim da kontorlu netim yok giremedim
Aferinn sana kuzumm iyi düşünmüşsün canum benum❤Kızmaz üzülür onun yanında bebek için hiç ağlamadım kendini suçlu hissetmesin diye. Hep önemsemiyomuşum gibi davrandım
EvetttÇocuklara bişey diyemem ama eşler zaten başlı başına bi sinir deposu
Vahşet team üyesi teyzesiTmm bitanem nazlı çıktılar
Ayyy simsiyah len bu gözlere bakk heleVahşet team üyesi teyzesi Eki Görüntüle 2901400
Tmm bitanem nazlı çıktılar
ahh senin gerçek yüzünü burdaki arkadaşların bir görselerAaaa ben makarnayı öyle salçalı yapıp geçmem tamam miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?