Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu kahvem geçen yaptığın domates sosunda sadece domates vardı dimi. Bazı tariflerde kırmızı biber sarımsak falan gördüm. Acaba hangisini yapsam daha iyi olur

Kızlar sizinde fikirlerinizi almak isterim. Daha önce domates sosu yapan var mı. Sadesi mi güzel oluyor kırmızı biberlisi mi🤔
Domates aldım yarın yapcam

Tamam

Afiyet olsun

35 yaşında;evliyim; 22 aylık kızım var, oğlumuzu bekliyorum 🤲 memurum. Sen de bahseder misin?

Selam 🙋🏻‍♀️💕

Allah acil şifalar versin 🤲☹️
Maşallah Allah bağışlasın her ikisini de.
Doğum ne zaman .

Bende 28 yasimdayim öğretmenim, bir yurt dışı ihtimalimiz var ondan ötürü, bir de doğu gorevindej kacindigimdan aynı zamanda işime de geliyor gibi olduğundan çalışmıyorum ev hanımıyım
Bebek yok düşünmüyorum bir iki yıl daha 🤷

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu kahvem geçen yaptığın domates sosunda sadece domates vardı dimi. Bazı tariflerde kırmızı biber sarımsak falan gördüm. Acaba hangisini yapsam daha iyi olur

Kızlar sizinde fikirlerinizi almak isterim. Daha önce domates sosu yapan var mı. Sadesi mi güzel oluyor kırmızı biberlisi mi🤔
Domates aldım yarın yapcam
Kırmızı biberlisi .

Doğum ne zaman .

Bende 28 yasimdayim öğretmenim, bir yurt dışı ihtimalimiz var ondan ötürü, bir de doğu gorevindej kacindigimdan aynı zamanda işime de geliyor gibi olduğundan çalışmıyorum ev hanımıyım
Amin , bağlaç olan "de" yi bitişik yazmışsın, 🤭 olsun yaşın da iyi ama geciktirme tabi çok da

Doğum ne zaman .

Azcuk bi teyzoşko olalum yavvv :KK61: :21:

Back
X