- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.080
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.701
Ve aleykum selam canım nasılsınSelam kızlar
Evet canım benimOhhh haftasonun hiç boş geçmiyor kuzum.benimm
Haftasonları öyle oluyor amaOhhh haftasonun hiç boş geçmiyor kuzum.benimm
Evet biraz bebeklikten çıkmış olsa da kediye düşkün olmamız güzel bi sey bence efenim.Şuan buradaki üç aylık yada üç buçuk aylık olmuş.
Yani biraz büyümüş sinir oldumben bebekken seviyorum cok çok çok.
Ama büyükse de düşkünüm inkar edemem .
Yürüdüm temiz havada ooh miss canımmBenumm yerimede yürü caanneeeee
İdare eder ya şükür, ne zaman gündüz uyusam, sersem oluyorum gece yatana kadar, normalde bebek emzirirken bile uyuyamazdim kendimi zorlayıp. Şimdi arada uyuduğum oluyor, demek daha çok yorgunum, hamilelik arası az olduğundanVe aleykum selam canım nasılsın
Anladım canımm bazen bazı düzeni bozuluyor maalesefİdare eder ya şükür, ne zaman gündüz uyusam, sersem oluyorum gece yatana kadar, normalde bebek emzirirken bile uyuyamazdim kendimi zorlayıp. Şimdi arada uyuduğum oluyor, demek daha çok yorgunum, hamilelik arası az olduğundan
Hahaha öyle tabiiHaftasonları öyle oluyor amaşimdi tadını çıkarsın vakti varken düğün yaklaştıkça vakit bulamaz belki
Ayy köy deme ben köyde edemem köyün işleri zaten hic bitmiyorrYürüdüm temiz havada ooh miss canımmKöy gibisi yok ama şimdi dönüs vakti kürkçü dükkanına
Haftasonlari arada geliyoruz. Normalde merkezde oturuyoruz burda kayınvalidemler var 45dkka uzak merkeze köyümüz canım. Yarın işbaşı malum eve dönüyoruzAyy köy deme ben köyde edemem köyün işleri zaten hic bitmiyorrteyzemden bilirim yanii
Kürkçü dükkaninızmı var
Sen nasılsınAnladım canımm bazen bazı düzeni bozuluyor maalesef
Heee anladumm sen nerde oturuyordun kiHaftasonlari arada geliyoruz. Normalde merkezde oturuyoruz burda kayınvalidemler var 45dkka uzak merkeze köyümüz canım. Yarın işbaşı malum eve dönüyoruz
ZonguldakHeee anladumm sen nerde oturuyordun ki
Iyiyim bende şükürr sabah oldu akşam oldu derken ömrümüz bitey buara kaçgündür üstümde bi ağırlıkSen nasılsın
Çoğu uzaktan akrabamızda var bizim ordaZonguldak
Sorma yaa insallah havalardandirIyiyim bende şükürr sabah oldu akşam oldu derken ömrümüz bitey buara kaçgündür üstümde bi ağırlık
Inşaallahh öyledirrSorma yaa insallah havalardandir
Yariyormus yakın çevrem memnunİyi geliyor mu canım ben o kadar pilates yapmama rağmen katır kütür sesler geliyor
Da yi Hiç yazmazsak anlam düşmüş gibi oluyorsa da ayrı yazılması gerekmiyor muYok orda bağlaç değil ki
Yok yok Emmacim.Evet biraz bebeklikten çıkmış olsa da kediye düşkün olmamız güzel bi sey bence efenim.
Senin evinde de mi vardi, kendi evinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?