- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.681
Yok yok kız boynuma yaptircam boyun duzlesmem var .omuzlarım hep kulunç topluyorOoooooooo kesin o zaman
Hele bi yap bakemm bi teyzoşko olalumm
Geldim canım sabahtan beri oraya buraya koşuşturmaktan ayakta duramıyorum artık sabahın 6.30 undan beri ayaktayım bide pazar bugün
İyi geliyor mu canım ben o kadar pilates yapmama rağmen katır kütür sesler geliyorYok yok kız boynuma yaptircam boyun duzlesmem var .omuzlarım hep kulunç topluyor
Aboovvvv aliş alış böyle şeylere evlenecenn allahun izniyleGeldim canım sabahtan beri oraya buraya koşuşturmaktan ayakta duramıyorum artık sabahın 6.30 undan beri ayaktayım bide pazar bugün
Heee o zaman tamamm insaallahh iyi olacakYok yok kız boynuma yaptircam boyun duzlesmem var .omuzlarım hep kulunç topluyor
Alışmaya çalışıyorum ama pilin erkenden bitiyor napcez bunuAboovvvv aliş alış böyle şeylere evlenecenn allahun izniyle
Hahah bitmez bitmezzz maşaallahh sanaAlışmaya çalışıyorum ama pilin erkenden bitiyor napcez bunu
Afiyetle yiyinUrfaliyam ezelden gibi oldu buama evet topak biber
Yok canım ya sabah sabah İstanbul'un bir ucuna gittik işimiz vardı sıcağa kalmayalım dedik, kahvaltı falan yapmadık benim saat geçince ben fenalaş birdeHahah bitmez bitmezzz maşaallahh sana
Misafirlerinmi vardı
Afiyet olsun canım totodan bir ısırık alabilir miyimToto manzaralı kahvemEki Görüntüle 2901648
Hahaha ooyyy canum benum yaaaYok canım ya sabah sabah İstanbul'un bir ucuna gittik işimiz vardı sıcağa kalmayalım dedik, kahvaltı falan yapmadık benim saat geçince ben fenalaş birde
Ooyyy nasull bir totodur ulaaaToto manzaralı kahvemEki Görüntüle 2901648
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım totodan bir ısırık alabilir miyim
Afiyet olsun canım benimOoyyy nasull bir totodur ulaaa
Şimdiden aluş şu bebüş işlere
Bende kokteyl yaptım caneyy
Komşudamısın o sendemiAfiyet olsun canım benim
Hemde nasıl totiş
Yok orda bağlaç değil kiYazımım da şeklinde olmamalı miydi mesela
Bahçedeysim gel kahve içelim dedi ona geçtimKomşudamısın o sendemi
Ohhh haftasonun hiç boş geçmiyor kuzum.benimmBahçedeysim gel kahve içelim dedi ona geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?