- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.661
Biz hala görüşüyoruz ya çok şükür 7 kişi. Ama bu 2siyle daha yakınız. Sık sık görüşemesekte eskisi gibi yine kopmadıkAyyy çok güzel .benden kimse kalmadı
Hepimiz farklı şehirlere savrulduk
Çok çok güzelBiz hala görüşüyoruz ya çok şükür 7 kişi. Ama bu 2siyle daha yakınız. Sık sık görüşemesekte eskisi gibi yine kopmadık
Kendi evimde muhakkak isterim, ben hamuru fırındna alıyorum uğraşmıyorumGuzel oldu canim ben yıllardır yaparim ara ara tarif istersen veririm hamuru falan. Hazir gibi oluyor hatta hazırdan daha cok beğendim diyenler oldu.
Aaa topak biber demiBabannemiizin biberi.
Yerli tohum.
Kendimiz yetiştiriyoruz.
Adı Antep biberiymis
Aaa topak biber demi
Aferumm iyi ol tabii❤İyim canm iyi olmaktan baska secenegim yok
Benumm yerimede yürü caanneeeee
Mıgim kuzum Nasılsın özledim yaMisss gibiiii bir şekerparesin
Hey maşallahÇok rahat yazamıyrpm kipatlıcan oyuyorum .
Sana yazarken biber dilimliyordum pul biberlik
Tesekkür ederimSunummm harikaaaa
Pınacim saol canim herkesi çok özledim canım
Yazımım da şeklinde olmamalı miydi meselaHey maşallahbenim yazımımda bağlaç nokta gibi bir yerde... Otomatiğe baglamisim, ondan dikkatimi çekiyor, ben de hamarat olmak istiyorum ama bu saatten sonra zor
diye okumusum yaaHey maşallahbenim yazımımda bağlaç nokta gibi bir yerde... Otomatiğe baglamisim, ondan dikkatimi çekiyor, ben de hamarat olmak istiyorum ama bu saatten sonra zor
Hele o gözler neler göreyy nickooHacamat olmak istiyorum
diye okumusum yaa
Taktiyssm demek ki hacamata ,Hele o gözler neler göreyy nickoo
Hahahah evett buaralar hacamatta taktınn bu gidişle bende takacam o işin peşune az kalduTaktiyssm demek ki hacamata ,yatiyoz hacamat kalkıyozz hacamat
Gidiyorum Eylül'deHahahah evett buaralar hacamatta taktınn bu gidişle bende takacam o işin peşune az kaldu
Ooooooooo kesin o zamanGidiyorum Eylül'dekendimi façalattircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?