- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.121
Folik asit b grubu bir vitamin genelde hamile kalmadan doktorlar verir .belli bir haftaya kadar kullanılır. hamilegaliba vitamin yetersizliği oluyor bebek anneninkini kullanınca annede yetersiz kalıyor ondan diye biliyorum yanlışta olabilir duyduğum kadarıyla, doğum yapanlar daha iyi bilir
Hahaha evett hayırlısı yaa hakkatt bakalum neler olcak allah biliyor ol der ve olur inşaallahh o zamana kadar bebiş gelurKışa senin haberleri alırız ve ' jou anne oluyor sırada bana geliyor' diye bı şarkı tuttururum artık .
Bı yandan Yusuf Yusuf ederek
Sıcak baş ağrısı yapmadığı müddetçe çok iyiyim canım, koydeyim keyfim yerindeŞükür canim sen nasilsin
Neden ilaç kullanıyorsun problemin nedir mavişaynen ama herkesin farklı oluyordur ben şuan bile bir sürü ilaç kullanıyorum
Evet verirler Stres yapma bebegim streste tutmuyo ben çok stres yaotım tutmuyorduDoktor vermeden almıyorum aşkoo ama gene gitcem zaten ekim kasım gibi illaki verir tekrar illaki tekrar test isterler
Aa ne gibi kuzuaynen ama herkesin farklı oluyordur ben şuan bile bir sürü ilaç kullanıyorum
Daha zamanı olabilir yavrum Rabbim en hayirli zamanda versin2018 de evlendim 4 cü senedeyim
evet canım bekarım
Oohh köy havası missSıcak baş ağrısı yapmadığı müddetçe çok iyiyim canım, koydeyim keyfim yerinde
Neden ilaç kullanıyorsun problemin nedir maviş
Rahatumm şu son iki gündür gözümden yaş aklıma biran vurduu ama düzeldim çok şükürEvet verirler Stres yapma bebegim streste tutmuyo ben çok stres yaotım tutmuyordurahat ok joum dualarım seninle inşallah en kısa zamanda olacak
insülin direnci ve vitaminler + demir ilaçlarıAa ne gibi kuzu
Evet demiştin inşaallahh tez zamanda ikincisi gelirr beraber sevinirukkDaha zamanı olabilir yavrum Rabbim en hayirli zamanda versinBende 2. için ugrasiyorum nasipte varsa bakalim
Olsunn iyi olcaksun bitaneminsülin direnci ve vitaminler + demir ilaçları
Amin canim insallahEvet demiştin inşaallahh tez zamanda ikincisi gelirr beraber sevinirukk
canım insülin direncim var onu kıramadan kilo veremiyorum aynı zamanda metabolizmam yavaş çalışıyor birde yıllardır demir ilacı kullanıyorum adet fazla oluyormuşumSıcak baş ağrısı yapmadığı müddetçe çok iyiyim canım, koydeyim keyfim yerinde
Neden ilaç kullanıyorsun problemin nedir maviş
inşaAllah canımOlsunn iyi olcaksun bitanem
Yani akşam yediden sonra evet .Oohh köy havası missDün bende köydedim ya havası bile baska
Adet neye göre fazla .canım insülin direncim var onu kıramadan kilo veremiyorum aynı zamanda metabolizmam yavaş çalışıyor birde yıllardır demir ilacı kullanıyorum adet fazla oluyormuşum
Aynıyızinsülin direnci ve vitaminler + demir ilaçları
Eee oralar cok daha sıcaktır elbette bizim bu taraflar bi tık daha serinceYani akşam yediden sonra evet .
Yediye kadar hay senin yapacağın işi diye diye geziyorum çünkü sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?