- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.101
Ananın bakışları gordun muAyyy maşallah çok tatlıbide sicaktan bunalmış agzından belli oluyo
daha neler duyucaz ve yaşayacağız kim bilirEvettt türlü türlü değişik şeyler duyuyorum
Hayır keşke olabilsemOooo seni hayvan bilimci .
Veteriner misin yoksa
Yavrumu elleme diyorAnanın bakışları gordun mu
Gözleri kismis sinsi sinsi beni süzer gibi
Ilk korunmadiğım zaman çok taktum be zorunlum zaten en ufak birşeye bile takarım normaldeVakti vardır bebekim kafaya takmiyosundur inşallah
Senden dertli çıkmışlar onlarHayır keşke olabilsem
Cocuklugumdan beri tavuklarla büyüdüm kumesin başından ayrılmazdım derdimi onlara anlatırdım çok konuşurlardı
Devam et jouÇok kullanıyorum onu her doktora gittiğimde mutlaka hemen onuda veriyolardı hepte içtim kan baktırdım herşey hiçbirşeyimiz bile yoo sebepsizz
Iyi bak sen evlenmeden önce öğreniyorsun böyle şeyleri daha iyii ben hiç bilmiyordumdaha neler duyucaz ve yaşayacağız kim bilir
Yine olmayacaktı kuzum.Ilk korunmadiğım zaman çok taktum be zorunlum zaten en ufak birşeye bile takarım normalde
Sonra 4 5 aydır hiç kafamda yok ama demekki zamanı vakti var diyorum dediğin gibi
Keşke evlendiğim an korunmasaydım o zamanlar hiç aklumd abile yoktu belkide olmuştu belkidede olmamıştı aynı böyle durum olcaktı belkide hala zamanımız var
Doktor vermeden almıyorum aşkoo ama gene gitcem zaten ekim kasım gibi illaki verir tekrar illaki tekrar test isterlerDevam et jou
Hemde nasıl hiç susmuyolar kadınlardan hiç farkı yokSenden dertli çıkmışlar onlar
Vuuu bekar mıymışIyi bak sen evlenmeden önce öğreniyorsun böyle şeyleri daha iyii ben hiç bilmiyordum
Evettt doğru söylüyorsunYine olmayacaktı kuzum.
İnsanın doğacağı tarih değişmez kader olarak geçiyor .
Evettt bide evlendirek bunuda
Ne kadardır evlisin canimIlk korunmadiğım zaman çok taktum be zorunlum zaten en ufak birşeye bile takarım normalde
Sonra 4 5 aydır hiç kafamda yok ama demekki zamanı vakti var diyorum dediğin gibi
Keşke evlendiğim an korunmasaydım o zamanlar hiç aklumd abile yoktu belkide olmuştu belkidede olmamıştı aynı böyle durum olcaktı belkide hala zamanımız var
Kışa senin haberleri alırız ve ' jou anne oluyor sırada bana geliyor' diye bı şarkı tuttururum artık .Evettt doğru söylüyorsun
Bilemeyizkii
2018 de evlendim 4 cü senedeyimNe kadardır evlisin canim
Şükür canim sen nasilsin
aynen ama herkesin farklı oluyordur ben şuan bile bir sürü ilaç kullanıyorumIyi bak sen evlenmeden önce öğreniyorsun böyle şeyleri daha iyii ben hiç bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?