- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.081
yirmilik falan mıÇektirdim
Diş yüzünden ekmegi bile çigneyemiyomdoyucak şeyler yememişsin ki
bende açım ya anacığım ne yaptı aceppp
Aklu bendeejou la benimi karıştırdın
Hayır degilyirmilik falan mı
Cano ilaçmı kullanılması gerek dogumdan sonra o nasıl oluyor ananmm çocuk doğurmadım böyle şeyler fransız benHayır degildoğumdan sonra çürüdü ilaç kullanmadım ah ah
Degil miAman bı dertten kurtulmussun iyi olmuş.
YerummHer zamaaaan
Folik asit kullan canım mutlakaCano ilaçmı kullanılması gerek dogumdan sonra o nasıl oluyor ananmm çocuk doğurmadım böyle şeyler fransız ben
Cano ilaçmı kullanılması gerek dogumdan sonra o nasıl oluyor ananmm çocuk doğurmadım böyle şeyler fransız ben
Doğum sonrası niye ?Folik asit kullan canım mutlaka
galiba vitamin yetersizliği oluyor bebek anneninkini kullanınca annede yetersiz kalıyor ondan diye biliyorum yanlışta olabilir duyduğum kadarıyla, doğum yapanlar daha iyi bilirCano ilaçmı kullanılması gerek dogumdan sonra o nasıl oluyor ananmm çocuk doğurmadım böyle şeyler fransız ben
Ayyy maşallah çok tatlı
Evettt türlü türlü değişik şeyler duyuyorumgaliba vitamin yetersizliği oluyor bebek anneninkini kullanınca annede yetersiz kalıyor ondan diye biliyorum yanlışta olabilir duyduğum kadarıyla, doğum yapanlar daha iyi bilir
Çok kullanıyorum onu her doktora gittiğimde mutlaka hemen onuda veriyolardı hepte içtim kan baktırdım herşey hiçbirşeyimiz bile yoo sebepsizzFolik asit kullan canım mutlaka
Oooo seni hayvan bilimci .Ayyy maşallah çok tatlıbide sicaktan bunalmış agzından belli oluyo
Ayyyy hahahaha çok güzell yaaa ana demek bu resmenn
Evet vitaninler bebege gidiyor folik asit hamilelik öncesi mutlaka kullan bencegaliba vitamin yetersizliği oluyor bebek anneninkini kullanınca annede yetersiz kalıyor ondan diye biliyorum yanlışta olabilir duyduğum kadarıyla, doğum yapanlar daha iyi bilir
Vakti vardır bebekim kafaya takmiyosundur inşallahÇok kullanıyorum onu her doktora gittiğimde mutlaka hemen onuda veriyolardı hepte içtim kan baktırdım herşey hiçbirşeyimiz bile yoo sebepsizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?