- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.281
Benim niye kilo aldığımı açıklar sebeplerden biriBayılırr açma olsun yemek olmasunn
Sebze yer allahtan oyle seyleri
Valla yapacak birşey yokooo çeşit çeşit yapıyorsun tabi alıştırmışsın adamı napsın sebzeyi
Mantarlı et sote pirinç pilavı
Hehhh bak bu bekar olarka kardeşimizzz nasıll bileyyysorma o zaman canın ne istiyorsa takıl kafana göreerkeklerin isteği bitmez
HahahahahahBenim niye kilo aldığımı açıklar sebeplerden biri
Valla yapacak birşey yokyapmak lâzım artık
Yavv bikerede otur eve ya hergün birindeMantarlı et sote pirinç pilavıama ben aksam bekarlığa veda ya gidicem evde yemem
tabi öğrenmek lazım belki yemek yapmayı seven biri olurda beraber yaparızHehhh bak bu bekar olarka kardeşimizzz nasıll bileyyyögren bunları afferunn
Aynennn öyleeetabi öğrenmek lazım belki yemek yapmayı seven biri olurda beraber yaparız(hayal tabi gerçek: akşam yemekte ne var ne zaman hazır olur )
Kaynanam ne yaparsa kuzum
Oohh iyii bariiKaynanam ne yaparsa kuzum
Sizde ne var
Yok kız evdeyim kaç gündürYavv bikerede otur eve ya hergün birinde
Bulamadum birşeySizde ne var
Huhuvvvv göbek atmadan gelme eveYok kız evdeyim kaç gündürbu hafta doluyum sadece en yakın arkadasımın düğünü var
almayı düşünüyorum ama şimdiki evler küçük olunca elimde kalmasından korkuyorum ama mutfakta yer olursa listemde yazıyorAynennn öyleee
Ya acma borek fln poğaça çok ederdum ben hatta katmer bile ama busıcakta bunlar hiç çekilmiyor ya hamur makinam var çok lazım oldu bana çok işime yaradı çeyizine all tavsiye ederiim
ben birsürü şey aldım mutfağımı bilmedenn sonra ferforje rafı aldım iyikide aldım mutfağı bile görmemiştimalmayı düşünüyorum ama şimdiki evler küçük olunca elimde kalmasından korkuyorum ama mutfakta yer olursa listemde yazıyor
Akşamı bilmemde sana fikir olsun öğlen dövme çorabası yani soğuk çorba ,tavuk tava yedik
tavuk tava aynısıAkşamı bilmemde sana fikir olsun öğlen dövme çorabası yani soğuk çorba ,tavuk tava yedik
ben severim sende yaptavuk tava aynısıBlueBerry4268 pazar günü yapmış genede ondan yapıp yemek istiyorr
sağoll minnoşumm
Cok sicaaaak burasiAlişamadın ondan iyi geçecek hiçbirşey olmiycak canım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?