- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.261
Alişamadın ondan iyi geçecek hiçbirşey olmiycak canım❤Ben oglumu bu güne kadar hiç cikarmadim koronadan bu yana. Hep babasi çıkardı. Ins iyi geçer tırsıyorum
Çok farketti demekki yaaolmaz mı hemen fark ediyor insanda, yakın bile olsa hava değişimi çarpıyor
Kapaklı 20 25 dk var aramızdaOnu tam bilmiyorum canim eşimin halalari ve amcası var orda calisiyolar evleri düzenleri orada biz 1kere gitmiştik onlarin yanina 3 5gün durup geldik. Hatta bi halasida Kapaklı da idi öyle gezmistik ilk evlendigimiz zamanlarda
Evet canim oralarda cok fabrika vardı hangisi hangisinde hatirlamiyorum ama hepside fabrikalarda calisiyolardiKapaklı 20 25 dk var aramızda
Fabrikadamı çalışıyolar çoğu gelen hep fabrikada
Başka iş yokki herkes onun için geliyorr bende istiyorum çalışmak ama ben geceleri çalışamamki ya bayılır düşerim aşşağaaEvet canim oralarda cok fabrika vardı hangisi hangisinde hatirlamiyorum ama hepside fabrikalarda calisiyolardi
Evet canim buralarda is imkani yok acikcası herkes oralara göç etmiş zamaninda. Çalismak güzel imkanim olsa ben calisirdim acikcasi sana kalmis bisey cok yorulurum ihtiyacimiz yok diyorsan gerek yok o zamanBaşka iş yokki herkes onun için geliyorr bende istiyorum çalışmak ama ben geceleri çalışamamki ya bayılır düşerim aşşağaa
Yaa calıştım evlenmeden önce hepte iyi işim vardıı fabrika bana göre değilkiEvet canim buralarda is imkani yok acikcası herkes oralara göç etmiş zamaninda. Çalismak güzel imkanim olsa ben calisirdim acikcasi sana kalmis bisey cok yorulurum ihtiyacimiz yok diyorsan gerek yok o zaman
Afiyet olsun canımmSabahtan kalannn
Tesekkür ederim minnosumm bende çok severim
Afiyet olsun canım benimSabahtan kalannn
Bunu da yazayım o zaman liste e izlerimBenim ilk kore dizim playfull kiss 8 kere izledimbi daha izlerim gene
Daha bugün başladım amaOndan yoksun buralardaaa
HATIRLAT CANIM
ahahahah senin aklına hemen o gelirdi hayret ettimmm
çok iyi olur canım
afiyet olsun en sevdiğim badem şekeri
Daha karar veremedim eşimin canı ne isterse onu yapacam valla
Geldiği zaman mı soruyorsunBunu da yazayım o zaman liste e izlerim
Daha bugün başladım ama
Daha karar veremedim eşimin canı ne isterse onu yapacam valla
6 gibi gelir eve saat 4 gibi sorarim canı ne isterse onu yaparım her zaman öyle alistirmislar ailesi benimde işime geliyor düşünmeme gerek kalmıyorGeldiği zaman mı soruyorsun
Iyimişş ben sorsam açma börek yap der6 gibi gelir eve saat 4 gibi sorarim canı ne isterse onu yaparım her zaman öyle alistirmislar ailesi benimde işime geliyor düşünmeme gerek kalmıyor
Enişte seviyor demekkiIyimişş ben sorsam açma börek yap der
Bayılırr açma olsun yemek olmasunnEnişte seviyor demekkibenimki de hiç sebze yemeği yemez varsa yoksa börek poaca kahvaltı türü pizza vs..
ooo çeşit çeşit yapıyorsun tabi alıştırmışsın adamı napsın sebzeyiEnişte seviyor demekkibenimki de hiç sebze yemeği yemez varsa yoksa börek poaca kahvaltı türü pizza vs.
sorma o zaman canın ne istiyorsa takıl kafana göreIyimişş ben sorsam açma börek yap der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?