kızlar bugün şalımı farklı şekilde bağladım değişiklik olsun diye patronum aaa aynı bir yazara benzemişsin dedi bende tanımıyorum kim o dedim bir baktım ki alakam olmayan bir tip ağzıma kadar geldi gözlüğünüzün numarası ilerlemiş demek tabi diyemedim çok moralim bozuldu

takılma bunlara tatlım ,hiç kendilerine yorum yapmadan başkalarına yorum yapmak nedir ya

Reactions: Jou
pisss herifff sen ona bi ara telefonda bağırdın ya ondan mıı böyle zukkumluk yaptuuu acaba

yok sanmam hayır koyu renkte değil gayet çiçek böcek bişey oldum yani
ilk zamanlarda oturmama laf ederdi kaymakam gibi oturuyormuşum
o zaman takılıyor senle ya işyerinde benimlede böyle patron pohh pohh takılırdı ayar olurdumm gerizekalıı
kendileri patron yaaa kendileri oturmuyoyaa boş boş

o zaman takılıyor senle ya işyerinde benimlede böyle patron pohh pohh takılırdı ayar olurdumm gerizekalıı
kendileri patron yaaa kendileri oturmuyoyaa boş boş
sinirimi bozdu cidden ya kadın hem yaşlı hemde başörtüsünü garip bir şekilde yapmış ne alaka yani
pıçaaağğıııı yollasana mevzuyu kapayalım

Reactions: Jou
yok sanmam hayır koyu renkte değil gayet çiçek böcek bişey oldum yani
ilk zamanlarda oturmama laf ederdi kaymakam gibi oturuyormuşum
nasıl oturulurmu şgöstersin

bende ünide stajyerken mlimüşavir taktı bana odama geldiğinde gülümse günaydın de ayy ben senin mendebur suratına gülmek zorunda mıyım resmen küçük dağları ben yarattım der gibi tipi vardı hiç sevmedim bir güm avmde karşılaştım tanımamzlıktan geldim

ayyy iyi yapmışsınn boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…