- 18 Kasım 2020
- 20.836
- 50.113
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.421
ahahah demekki sıksık istiyor fırsat buldukca gidinAynen canım cok sıcaktı bi daha ne zaman gelicez diyor donmek istemedi getiricem diyorum ama ne zaman diyor.
Ben onu içemedim bir turlu midem bulaşmıştır cokBagırsaklarını çalıştırıyor canım
Aaaa anamm ne kahve içirebiliyoruz sanaa ne birşey otur sen benceBen onu içemedim bir turlu midem bulaşmıştır cok
Tabi canım 2 hafta once havuza götürdüm hergun gitmek istiyor, gidiyoruz donmek istemiyor hava kararıyor havuz sayıklıyor bunaldi cocukta iyiceahahah demekki sıksık istiyor fırsat buldukca gidin
Aaaa anamm ne kahve içirebiliyoruz sanaa ne birşey otur sen bence
pandemide hep evde olunca çocuk çocukluk yaşamadıTabi canım 2 hafta once havuza götürdüm hergun gitmek istiyor, gidiyoruz donmek istemiyor hava kararıyor havuz sayıklıyor bunaldi cocukta iyice
Anamdan geliyorum kavurmamı aldım da geldin dünden pilav var yanına
Zukkumm iç pinoşş hehh dellendirme beniibulaniyo bulaniyo sevmeyoooom
Vayyy beeeeeeeAnamdan geliyorum kavurmamı aldım da geldin dünden pilav var yanına
Ya başıma gelenler anahtarı unutmuşum annemde evin ordan gerii gittim anahtarı aldımVayyy beeeeeee
Evet yaDoğuma az kalmış
Senin elindense zukkumm da guzeldirZukkumm iç pinoşş hehh dellendirme benii
HahahhSenin elindense zukkumm da guzeldir
Yaaaaa öylee kavurmayı alıp anında gidersen evde öyle olur huhhhhYa başıma gelenler anahtarı unutmuşum annemde evin ordan gerii gittim anahtarı aldım
Napayımm ama yemeğe kal dediler kalmadım diye kendisi koymuş ben almadım yoksaYaaaaa öylee kavurmayı alıp anında gidersen evde öyle olur huhhhh
Hahah kalmadun diye öyle oldu işteNapayımm ama yemeğe kal dediler kalmadım diye kendisi koymuş ben almadım yoksa
Rabbiö sağlıkla kucağına aldırsınEvet yaizne ayrıldım , heyecanlıyım
Etli ekmek olarak sormuştum kızbu biberden yok canım antepte
Kızım düzelsin deniyecegim canımBagırsaklarını çalıştırıyor canım
Hahahaha aynı kardeşimde küçükken oyleydi mutlaka ne zaman derdi mutlakada saatini sorardı saati beklerdi sorardıAynen canım cok sıcaktı bi daha ne zaman gelicez diyor donmek istemedi getiricem diyorum ama ne zaman diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?