- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.781
Uhuuvv açık falannnYok canim cay her zaman iciyorum onla ilgili olamaz. Büyük ihtimal üşüttüm geceleri serin oluyo üstüm falan açık kalmıstır![]()

Deme şöyle şeylerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uhuuvv açık falannnYok canim cay her zaman iciyorum onla ilgili olamaz. Büyük ihtimal üşüttüm geceleri serin oluyo üstüm falan açık kalmıstır![]()
Gel sendeZukkum att hehhh
Neyin var canım iyim bende cok sükürBiraz hasta ama şükür her halimize sen nasılsın
Gelmemmm benimde 3 eylülde arkadasımın kınasuu varrr birtek senmi atcan sandunn hehhGel sende![]()
Uhuuvv açık falannn![]()
Deme şöyle şeylerrr![]()
Allah iyilik versin canimNeyin var canım iyim bende cok sükür
Aayyyy Allah iyiliğini versin güldürdün beni
Hahahahaha dimi ayy sende güldürdün benii uçuşla falannAayyyy Allah iyiliğini versin güldürdün beniGel gel bu uçuşla anca varirsin zaten
![]()
Finduuk yiyo o yaş finduukHahahahaha dimi ayy sende güldürdün benii uçuşla falannkocan dicek manyak karı ne gülüyon
![]()
Seninkine daha cookGelmemmm benimde 3 eylülde arkadasımın kınasuu varrr birtek senmi atcan sandunn hehh![]()
![]()
Ahahaha adamlarr en çok fınduk fıstuk kuruyemişçi ya benimkide öyle kaptırır kendinii amaaa bence fundukk karşısında seni yesunn bitirsunnnFinduuk yiyo o yaş finduukKapturmuş kendini
![]()
Hadi ya gecmiş olsun canım dikkat et kendineAllah iyilik versin canimBiraz üsütmüşüm sancılandım falan acillik olmalar derken daha iyiyim
Abovvvv yanyana yatmayun haaaSeninkine daha cookben bide kınadan sonra arkadasımda kalcam kız kıza sabahlar olmasın
![]()
O fındık yemelerden sonra sıra onada geliyordur merak etmeAhahaha adamlarr en çok fınduk fıstuk kuruyemişçi ya benimkide öyle kaptırır kendinii amaaa bence fundukk karşısında seni yesunn bitirsunnn![]()
![]()
Olmaz başım agriyo bu akşamAhahaha adamlarr en çok fınduk fıstuk kuruyemişçi ya benimkide öyle kaptırır kendinii amaaa bence fundukk karşısında seni yesunn bitirsunnn![]()
![]()
O fındık yemelerden sonra sıra onada geliyordur merak etme![]()
Tesekkür ettim canim sağolasınHadi ya gecmiş olsun canım dikkat et kendine![]()
Güle güle güzel günlerde kullan canım benimVallah canım buzdolabı ve çamaşır makinesi aldım