- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.801
Heee akıllı ollYok anam kocasından önce el sürmem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee akıllı ollYok anam kocasından önce el sürmem![]()
Allah kabul etsin inşallah pinaKizlar dua bitti sonu bende hepinizden Allah razı olsun
Cookiie
Jou
@Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@Morrmeneksee
@dut agaci
@Catlak-kurabiye
Etikette olan aklima gelenleri yazdım soran olursa söylersiniz kizlar
❤❤❤❤
Hahahahah olur olurr baş ağrısıda geçerrr merak etmeeeeOlmaz başım agriyo bu akşam![]()
Herkes halletsin ben kırmızılardayım![]()
![]()
ooovvbeybiii tamamm bu işide hallettuk bugünde
![]()
E birkere de çözülüyor ki canım onlar. Paket paket bir yemeklik kadar yapıyorum mesela 500 gr gibi gibi. Bir paket çözdürünce onu kullanıyorum birdahaCok cözülmemişleri atardın buzluğa öyle olurdu bak buzlu kalmışsa atardın yapa yapa halledecen buişler böyle![]()
Demi bu kadar findugun sonu belliHahahahah olur olurr baş ağrısıda geçerrr merak etmeeee![]()
Hahahahahahahaha allah iyiliğini versin kahkaha attum ulee hayy allahum ya iyi güldük gece gece söyle ona fazla yemesinn gelir senide yer haDemi bu kadar findugun sonu belliDur ben şunu durdurayim yemesin daha
![]()
Valahha ya hiç deme ben fazla güneşe gelemiyorum tatili bile sonbahar da seviyorumOohhh serinlerizz gündüzler kara bulutlar falan![]()
Onedemekk don kırmizı falanmıHerkes halletsin ben kırmızılardayım![]()
Tamammm naptın yarısınıE birkere de çözülüyor ki canım onlar. Paket paket bir yemeklik kadar yapıyorum mesela 500 gr gibi gibi. Bir paket çözdürünce onu kullanıyorum birdaha![]()
Allah seni ne yapmasınOnedemekk don kırmizı falanmı![]()
Eeyyyy sen geride kalduunnn tamammm çekilin şurda sendeAllah seni ne yapmasınne donu
anavatan işte anla
![]()
Dur bakım benim kaçıncı gunummus.Ahah yoldaş buldum kendimedaha 1. Günüm ama
![]()
Ahah yoldaş buldum kendimedaha 1. Günüm ama
![]()
Eeyyyy sen geride kalduunnn tamammm çekilin şurda sendebebeklinick
Madammor gel kuşumm şu işi halledelumm
![]()
![]()
Dur bakım benim kaçıncı gunummus.
Sekiz gün oldu heralde.
Bakam bı takvimime
Zorunluda halledemez oda bendenEeyyyy sen geride kalduunnn tamammm çekilin şurda sendebebeklinick
Madammor gel kuşumm şu işi halledelumm
![]()
![]()
Gördüm onada çekil şurdna demek istedimZorunluda halledemez oda benden![]()
Dur bakım benim kaçıncı gunummus.
Sekiz gün oldu heralde.
Bakam bı takvimime
Oo ben 5. Gün banyo yapıyorum senin bitmiş bileAdette beşinci günummmmmmmm