- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.961
kesinlikle annelerimiz yıllarca kullandı onları şimdikiler kalitesiz dayanıksızSağol , eskiden bı kalite vardı yaa, annelerimizin şarjlı süpürgesi , sorun yoktu, şimdi parası neyse alicaz ama hep mi kalitesiz
Evet canım kısmetse yarınİyiym sekerim sen nasılsınnikah tarihi belli oldu mu
Malesef canim ben ikisinden de cok aldim yok hepa filtresi yok şusu busu. Suanda arnica merlin kullanıyorum. Çekiş gucu cok iyi diğerlerine göre estetik olarak cok guzel olmayabilir ama ben memnunum kablolu el supurgesi olarakta kullanılıyor. Evlenirken 1 tane daha aynisindan alicamSağol , eskiden bı kalite vardı yaa, annelerimizin şarjlı süpürgesi , sorun yoktu, şimdi parası neyse alicaz ama hep mi kalitesiz
İyi bari canım yorumlsrı oku mutlaka alırkenAynen ya, yorumları olumsuzdu, bile bile de denenmez. Araştırıyorum işte, yere dokulen kırıntıları almak için, sağolasın
OKahve __Kokusu
@ASSOSyal
@Catlak-kurabiye
@zorunlunick
@coconatt
@Migim
@dut agaci
Jou
mavikelebek34
@madammor
@Morrmeneksee
Minnosprenses
Cookiie
Simurgp
Hadj bakalım önce enerjiyi yükseltelim ev işlerine dalalım.kizlar haydi haydiiiiii
Günaydın canımGunaydin canım, Gunaydin kizlaaaar
Günaydınnnnn canımGünaydın canlarım
Ne güzel alışkanlık rabbim banada versinDoğdum doğalıhep böyleyim
Çok erken ev işi için ..Kahve __Kokusu
@ASSOSyal
@Catlak-kurabiye
@zorunlunick
@coconatt
@Migim
@dut agaci
Jou
mavikelebek34
@madammor
@Morrmeneksee
Minnosprenses
Cookiie
Simurgp
Hadj bakalım önce enerjiyi yükseltelim ev işlerine dalalım.kizlar haydi haydiiiiii
Ezanla birlikte kalkıyorım gibiNe güzel alışkanlık rabbim banada versin
Sabah namazina ne güzel zorlanmiyorsundur bizim gibi ben saat kuruyorum onda bile bazen kaçıyor
Tabii tabiuGünaydın canlarDün gece hızınıza yetişemedim yahuu uyuyakaldım
Röraaayyyyddddduuuunnnnnnn balluklaarrrrKahve __Kokusu
@ASSOSyal
@Catlak-kurabiye
@zorunlunick
@coconatt
@Migim
@dut agaci
Jou
mavikelebek34
@madammor
@Morrmeneksee
Minnosprenses
Cookiie
Simurgp
4 gündür aynı sistemi uyguluyorum baya alışmıştık en geç 1 de yatıyorum ...adet olmuşum yine kacicak düzenEzanla birlikte kalkıyorım gibi
Günaydın sabah şekeri lokumu mu desemRöraaayyyyddddduuuunnnnnnn balluklaarrrr
ayyy hayırlı olsun canımEvet canım kısmetse yarın
Hep öyle olur ya4 gündür aynı sistemi uyguluyorum baya alışmıştık en geç 1 de yatıyorum ...adet olmuşum yine kacicak düzen
Teşekkür ederim canım benimayyy hayırlı olsun canım
Ooo bak diyebilirsinn kahvemmGünaydın sabah şekeri lokumu mu desem
bende adet oldum gece garip garip rüyalar gördüm yine bir taraftanda sıcak mahvoldum resmen4 gündür aynı sistemi uyguluyorum baya alışmıştık en geç 1 de yatıyorum ...adet olmuşum yine kacicak düzen
Anaaaaaaaa ben lokum sevmemOoo bak diyebilirsinn kahvemm
Ev işi kalsın o zaman gel domates doğrulalım salçalık 800 kilo fazlası varda azını bilmemÇok erken ev işi için ..
banene banene yapmam hiç canım istemiyor
Günaydın
İyi bari canım yorumlsrı oku mutlaka alırken
OOh
Günaydın canım
Günaydınnnnn canım
Kız nerde oturuyon sen, bu kadar sıcak. alsana eve bir vantilatör veya klima çekilir mi i sıcak birde renkli renkli ufff yapış yapış olur insanbende adet oldum gece garip garip rüyalar gördüm yine bir taraftanda sıcak mahvoldum resmen
Aaaaaaaa bak o olur doldur legenlere kaplara geliyorum bennnEv işi kalsın o zaman gel domates doğrulalım salçalık 800 kilo fazlası varda azını bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?