Oy çok ters yerlerdeler birde. Bizim çoğunluğuna ailelerimiz gidiyor ya belli başlı yerlere gidip hediyemizi veriyoruz bu haftasonu ve eylülde yakın var onlarda mecbur gidicez sonuna kadar durucaz
Aynenn yaaaa buneydi ya yasak kalktı herkes kudurdu

çok şükür bugünümüze canım. İyiyim bende işte biraz halsizlik var niyeyse
Havalardan sanırım ya çoğumuz da var, ben de çok heyecanlıyım doğum için ya, sağlıkla hayırla kucağımıza alalım, tüm isteyenler ilkinde de heyecan vardı tabii ki, ama şimdi karşılaşacağım durumları az çok biliyorum doğumda , onun telaşı biraz daha var, sancılar önemli değil çekeyim ama sağlıkla sihatle kucağıma alayım normal doğum ama sezeryan da korkutuyor beni, bayılmak vb, doktora bırakıyorum, normalde çok güçsüz biriyim Allah'ım yardım ediyor arkadaşlarım normal doğum yapamazsın demişlerdi, doğumhanede bile aklıma geldi tabi açık yazmıyorum kimseyi etkilememek için, dua ediyorum sebepsiz yere geç olmuştu çocugumuz, şimdi de üsuste oldu

Ayy çok sevindim bak hiçbekletmeden ikinci evladınız geliyormuş hiç stres yapma. Hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun. Yeterki bebeğin ve sen sağlıklı olun. Çok az kalmış şimdi çok heyecan stres korku vardır içinde. Çok fazla bilemesemde tahmin edebiliyorum. Ama gücsüz biriyim deme. Bence çok güclü birisisin bak birkere bir doğum yapmışsın. Bunuda yapıcaksın. Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Bir bakmışsın kucağında bebeğin. Bu anı düşün sadece kucağına aldığın anı yüzünü gördüğün anı düşün. Doğumu hiç düşünme o bir şekilde olucak

Amin ya ağladım mesajı okurken ve yazarken, Allah razı olsun, inşaallah

Hahahahaahah pinoşş güldürdün benii
Öylemi yapcemm ben roman oynamayı bile bilen birinsan buaraalr göbek atmaya bile mecali yok
Sen dert etme, müzik baslasin senin mecalin olmasina gerek yok, o göbek kendi oraya gider atar gelir, sonra seni zorla oturtmaya uğraşırlar. KOP GEL, KOP GEL.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…