- 18 Kasım 2020
- 20.837
- 50.136
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.981
İyiyiz canım sen nasılsınnasılsınızzz
canım benim odamda yok olsa da çarpar bana deli gibi yatıyorum oram buram her tarafım açılıyorKız nerde oturuyon sen, bu kadar sıcak. alsana eve bir vantilatör veya klima çekilir mi i sıcak birde renkli renkli ufff yapış yapış olur insan
Orta şeker şükürnasılsınızzz
Istediğuni de aşkummmAnaaaaaaaa ben lokum sevmemcanım sabah çikolatasi diyeyim ben sana daha tatlı bitterlisin den
Huhuvv bak yakaladum seni bekar bekar falanncanım benim odamda yok olsa da çarpar bana deli gibi yatıyorum oram buram her tarafım açılıyor
Kız benim iki yaşındaki kızı çarpmıyor zibinla yatıyorcanım benim odamda yok olsa da çarpar bana deli gibi yatıyorum oram buram her tarafım açılıyor
Hahaha yerimm onun zıbını yaa totosunuuuKız benim iki yaşındaki kızı çarpmıyor zibinla yatıyor
bana çarpıyor ya hemen etkileniyorumKız benim iki yaşındaki kızı çarpmıyor zibinla yatıyor
Olmazzz önce evleneceğin adam yesun ondan sonragel gel beklerim
Şükür canım iyi bugün bıcır bıcır video beğendiremiyirum istemiyormuş aç başka aç diyip diyip duruyorHahaha yerimm onun zıbını yaa totosunuuu
Nasıl bugün peki iyimi
Beğenene kadar bull annesiii yerim onuuŞükür canım iyi bugün bıcır bıcır video beğendiremiyirum istemiyormuş aç başka aç diyip diyip duruyor
Ben de işte bugün biraz halsiz baş ağrısıyla uyandım ama iyiyim diyim birazdan nikah var oraya gidicemİyiyiz canım sen nasılsın
çok şükür bugünümüze canım. İyiyim bende işte biraz halsizlik var niyeyseOrta şeker şükür, sen nasılsın
Herkes biyerlereBen de işte bugün biraz halsiz baş ağrısıyla uyandım ama iyiyim diyim birazdan nikah var oraya gidicem
Bitse şu düğün sezonuda artık rahatlasak ya hiç sevmiyorumHerkes biyerlere
Benim eylul iki kisiyede dugun var ne bok yiycem ya biri istanbulda biri vizedeBitse şu düğün sezonuda artık rahatlasak ya hiç sevmiyorum
Afiyett olsun çüçekkkk❤Eki Görüntüle 2903305 Ben bugün erken içiyorum
Oy çok ters yerlerdeler birde. Bizim çoğunluğuna ailelerimiz gidiyor ya belli başlı yerlere gidip hediyemizi veriyoruz bu haftasonu ve eylülde yakın var onlarda mecbur gidicez sonuna kadar durucazBenim eylul iki kisiyede dugun var ne bok yiycem ya biri istnabulda biri vizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?