- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.061
Abovvv 6 da1 saatim var daha
6.30 da canım buna da şükürAbovvv 6 da
Evet kuzumm benimde öyleydii eski işim de hayırlısı bakalum6.30 da canım buna da şükür
Aynenn yaaa pek bi sessiz bugün hiç sevmedimm
Ay yaa kıyamammAmin ya ağladım mesajı okurken ve yazarken, Allah razı olsun, inşaallah
Amin, Allah'ım tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin, ben Meryem süresini okuduğum zaman kısmet oldu, denedin mi hiç ?Ay yaa kıyamammBizler için, bebeğini bekleyenler içinde dua et lütfen olurmu. Rabbim sağlıcakla ve çabucak bir doğum nasip etsin sana
Evet canım burada dua gruplarında okuduk çok. Çok şükür nasip oldu. Ama malesef kalbi durdu sonlandırdık gebeliği 3 hafta olucak kürtaj olalı. Biraz ara verdikte zamanı gelince inşallah sağlıklıca nasip olur bu olumsuzluklar tekrarlanmaz diye dua ediyorumAmin, Allah'ım tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin, ben Meryem süresini okuduğum zaman kısmet oldu, denedin mi hiç ?
Ah ya çok üzüldüm, Allah'ım sağlıkla, zamanında nasip etsinEvet canım burada dua gruplarında okuduk çok. Çok şükür nasip oldu. Ama malesef kalbi durdu sonlandırdık gebeliği 3 hafta olucak kürtaj olalı. Biraz ara verdikte zamanı gelince inşallah sağlıklıca nasip olur bu olumsuzluklar tekrarlanmaz diye dua ediyorum
Kimin nikahıBen de işte bugün biraz halsiz baş ağrısıyla uyandım ama iyiyim diyim birazdan nikah var oraya gidicem
Çok teşekkür ederim canım 2 yılda 3. Böyle oluyor. Artık genetik araştırıcaz onun sonucunda sonra bakalım nasipse tedbirimizi alıp öyle düşünücezAh ya çok üzüldüm, Allah'ım sağlıkla, zamanında nasip etsintez zamanda sevinçli haberlerini alalım
Arkadaşın minnoşum bahsetmiştim ya birtane haniKimin nikahı
Çok teşekkür ederim canım 2 yılda 3. Böyle oluyor. Artık genetik araştırıcaz onun sonucunda sonra bakalım nasipse tedbirimizi alıp öyle düşünücez
Arkadaşın minnoşum bahsetmiştim ya birtane hani
Benim yaşım 26 eşim 27. Pıhtılaşmayada şimdi bakılcak işte bende ondan şüpheleniyorum. Bu gebeliğimde de tedbir amaçlı corasprin kullandım sonra lekelenmem oldu bıraktırdı doktor. Bıraktıktan 1 hafta sonra kalbi durduPıhtılaşmayi arastirmissinizdir dimi, iğne vuruyolar ya tutsun diye, onla ilgili olabilir mi yaşlarınız kaç? 30 üstü değil gibime geliyor
Ah canım , evet bakılsın mutlaka , inanıyorum inşallah güzel haberlerini alicazBenim yaşım 26 eşim 27. Pıhtılaşmayada şimdi bakılcak işte bende ondan şüpheleniyorum. Bu gebeliğimde de tedbir amaçlı corasprin kullandım sonra lekelenmem oldu bıraktırdı doktor. Bıraktıktan 1 hafta sonra kalbi durdu
Hahaha kimse yok bugun sosyalim yaa çok sessiz
Çok sağolasın canım. İnşallah birtaneyi sağ sağlim doğursam 2.ye bende hiç arayı açmıcam zaten zor oluyor diye 1 yaşından sonra başlarım denemelere diyorumAh canım , evet bakılsın mutlaka , inanıyorum inşallah güzel haberlerini alicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?