- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.021
Benim eylul iki kisiyede dugun var ne bok yiycem ya biri istanbulda biri vizede
Hahahahah doğru oluyor öyleSen dert etme, müzik baslasin senin mecalin olmasina gerek yok, o göbek kendi oraya gider atar gelir, sonra seni zorla oturtmaya uğraşırlar. KOP GEL, KOP GEL.
Hiç katılamadım biliyomusun burda trakya düğünlerine bende merka ediyorum gerçekten oynama şekleri nasıl diyetrakya düğünleri çok eğlenceli oluyor oynamasam bile gidip izlerim
Aynenn yaaa bugün hava çok güzell madoommmmmmmmmm evi hallediyorummYoksa bitecegi yok kuzuum eğlenceye vuralım
git git güzel oluyorHiç katılamadım biliyomusun burda trakya düğünlerine bende merka ediyorum gerçekten oynama şekleri nasıl diye
Kocamin isyerinden bi arkadaşı evlendi amaa gitmedikk kocam diyo tanımam etmem fazla diyo neişim vargit git güzel oluyor
ben değişiklik severim ortam güzelse otururum sarmazsa bi görünüp kalkarımKocamin isyerinden bi arkadaşı evlendi amaa gitmedikk kocam diyo tanımam etmem fazla diyo neişim var
Hahaha aynenn bende öyleee dügünden düğüne degişiyorben değişiklik severim ortam güzelse otururum sarmazsa bi görünüp kalkarım
ne zor gelir şimdi ben her hafta yapıyorum o bile sıkıcı geliyor sıcaktaHahaha aynenn bende öyleee dügünden düğüne degişiyor
Suan ütü yapıyorum
Allahtan odam serin
5 ayın içind eilkkez bi ütü
Eevttt neseki bitti evin tozları alıyorum şuan kuzumm yarında süpurüp temizlerim evi yoksa ter içinde kaldım başım döndüne zor gelir şimdi ben her hafta yapıyorum o bile sıkıcı geliyor sıcakta
evet ya yazın her şey eziyet oluyor kışın bir başladın mı peş peşe bitiyor. Aman otur gitsin bacım cam kapı açık olduğu sürece evin işide tozuda bitmezEevttt neseki bitti evin tozları alıyorum şuan kuzumm yarında süpurüp temizlerim evi yoksa ter içinde kaldım başım döndü
Yazın evi temizlemek çok zor oyüzden bigün bi işi yapıp yarın baska turlu ediyorum gene başladı başım catlamaya güneş varr geldi tepeme sanki
Bakk aynenn öyle gerçekten kışın hiç fazla tozlandığını bilmem bu evin yaz geldii heryer pıt pıt tozevet ya yazın her şey eziyet oluyor kışın bir başladın mı peş peşe bitiyor. Aman otur gitsin bacım cam kapı açık olduğu sürece evin işide tozuda bitmez
Kolay gele guzuumAynenn yaaa bugün hava çok güzell madoommmmmmmmmm evi hallediyorummkacgündür edemedim
sen gelene kadar bitti bileKolay gele guzuum
Çıktım burdaydin geldim burdasın ne ara bitti yahuusen gelene kadar bitti bile
napıyorsun
hhahahahaha bir saat sonra kociş gelecekk artıkkÇıktım burdaydin geldim burdasın ne ara bitti yahuuBende belgesel izliyom nediyim isler bitince
Hallettim bebeğim
aaayyyyy çok sevindiimmmmm heeeeeeeeeeeee dediğim gibi mi olduHallettim bebeğim
Valla bilmiyom bebeğim ek paketaaayyyyy çok sevindiimmmmm heeeeeeeeeeeee dediğim gibi mi oldu
aynı paketmi attın üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?