- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.761
hemde ne yaa eve adım atıyorumm gene çağırılıyorum istanbulaa vallahaa keşke dedim beni çağırmasaBıhtık yaa
hahahahah biliyorum bunu ben gördümmm
Biz diyoruz keşke biz takı makı yapmadaydık da kimseye borcumuz olmasaydı gitmek zorunda kalmasaydık aamannhemde ne yaa eve adım atıyorumm gene çağırılıyorum istanbulaa vallahaa keşke dedim beni çağırmasa
olmuyorr işte öyledeBiz diyoruz keşke biz takı makı yapmadaydık da kimseye borcumuz olmasaydı gitmek zorunda kalmasaydık aamann
Hahaaaaaaa napim kuzu kız gündüz rahat vermiyor spor yapicam pacamda aç çizgi film diye tutturuyor ders desen öyle internet ona çalışıyor bize yokgece gece falann
doğrudurrrr birazdaha büyüdümü rahat bırakır eminimm sıkıntıdan napsın çocukHahaaaaaaa napim kuzu kız gündüz rahat vermiyor spor yapicam pacamda aç çizgi film diye tutturuyor ders desen öyle internet ona çalışıyor bize yokanca o uyuyunca bize hak geçiyor oda gece oluyor
Sokuyo sokuyohahahahahah hemde ne pohhluuu bende hep öyle diyorum yeğenlerimeee
priz deliğinede sokar yakında
hhaahahhaha allahımm ya aklımıza gelmeyen şeyler bunların nasıl aklına geliyorr zehir gibiler yaSokuyo sokuyoonları kapattım ama
Günaydınnn joumHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh
@ElhanMinnosprenses @coconatt @madammor @Mavera4268 @MssPARE Morrmeneksee ASSOSyal @Catlak-kurabiye Cookiie D u t Simurgp @zorunlunick
@Lavinia_84
Kahve __Kokusu @mavikelebek34 @Migim @Yasnaz @sade_ kahv
hhaahahhaha allahımm ya aklımıza gelmeyen şeyler bunların nasıl aklına geliyorr zehir gibiler ya
hahahahah ne istiyy genee pohhluuuanne anne hamme hammeeeeee diye ağlıyo şimdi de
Canım bitanem tünaydın olsunHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh
@ElhanMinnosprenses @coconatt @madammor @Mavera4268 @MssPARE Morrmeneksee ASSOSyal @Catlak-kurabiye Cookiie D u t Simurgp @zorunlunick
@Lavinia_84
Tünaydın canlaaarHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh
@Lavinia_84
aayyyy mucuk mucukk dediiiiiCanım bitanem tünaydın olsunmucuk mucuk
Nerelerdesin sen pinoTünaydın canlaaar
hahahahah ne istiyy genee pohhluuu
Yeni yeni yürüyo ya dötünün üstüne düşünce de "oouv!"diyo şaşkın şaşkınZeytinko iş başında
Öksürüyorumaayyyy mucuk mucukk dediiiii
sosyalimmmmmm
nasılsınn aşkummmmmmmmmmmmm
Düşe düşe öğrenecek şapşikacıkmış
Yeni yeni yürüyo ya dötünün üstüne düşünce de "oouv!"diyo şaşkın şaşkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?