- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.881
Nasıl istersen şekerim.. Senin yaşın kaç canım?pekii öyle olsunn :) negibii seslenmemi isterdinizkii nickine göre olmadı yardm falan
Nur ben tatil etluldenyapiyorum benim bahçe var ya bahçe işleri oluyor eylülde hafifliyor işlerNeler yapıyorsun parecim tatil yaptın mı bakim anlat biraz
27 benimdeeNasıl istersen şekerim.. Senin yaşın kaç canım?
antikorluu oldu beniim paremm oyyy oyyy şekerparemmmNur ben tatil etluldenyapiyorum benim bahçe var ya bahçe işleri oluyor eylülde hafifliyor işler
Şimdi yatıyorum.kuzum asi oldum.fena çarptı beni asi
Şifa olsun kuzu.Nur ben tatil etluldenyapiyorum benim bahçe var ya bahçe işleri oluyor eylülde hafifliyor işler
Şimdi yatıyorum.kuzum asi oldum.fena çarptı beni asi
Aynen ama işi çok oluyor şimdi kışlık salça sos kuru işleri var bitse rahatliyacamŞifa olsun kuzu.
Bahçe ne güzeldir şimdi o yeşillikler bile huzur verir insana
Tabi yirmilerdesin söylersin27 benimdee
Cocuk kac yaşında?Tabi yirmilerdesin söylersin
Evet baya büyüğüm ben.. Olsun ama ablanım işte o zamanda :)
❤☺
Denizli canım... Sen?yardm nerelisin?
evettt burdaTabi yirmilerdesin söylersin
Evet baya büyüğüm ben.. Olsun ama ablanım işte o zamanda :)
❤☺
Çocuğum küçük daha teyzesi 3,5.. Çok geç oldu çünkü.. Hayalimdi bin şükür gerçek oldu, dualarımız kabul oldu..Cocuk kac yaşında?
kvlerleuğraştıı haftalardır onlarda kaldı falan onlara gitti iştee işleri güçleri :)
Adanaliyim ve memleketime aşık biriyim sıcaktan ölüyor olsamdaDenizli canım... Sen?
Hımm.. Tanışırız belki sonra..evettt burdaElhan ablamdaa vardıı taşınma telaşında olduğu içinde pek uğrayamadıı buraya epeyy
tekrar hoşgeldin aramızaa
Hımm.. Tanışırız belki sonra..
Hoşbuldum
Şükür Rabbim ona hayırlı sağlıkli güzel ömürler versinÇocuğum küçük daha teyzesi 3,5.. Çok geç oldu çünkü.. Hayalimdi bin şükür gerçek oldu, dualarımız kabul oldu..
Hee hatırladım geçenlerde bahsediyordukvlerleuğraştıı haftalardır onlarda kaldı falan onlara gitti iştee işleri güçleri :)
sabah burdaydıı
Heryer sıcak boşver.. Sev tabi memleketini..Adanaliyim ve memleketime aşık biriyim sıcaktan ölüyor olsamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?