- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.901
Günaydın bebemHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh
@ElhanMinnosprenses @coconatt Madammor @Mavera4268 @MssPARE @Morrmeneksee @ASSOSyal @Catlak-kurabiye @Bal Perisi @dut agaci @pina bebeklinick
@Lavinia_84
Kahve __Kokusu @mavikelebek34 @Migim @Yasnaz @sade_ kahv
hhahahah onuda ben cvp veriyim dicen yeter daa jouMekanın sahibi nerde ya hu
Prenses?
Allah razı olsun canım.. Rabbim evli olup isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah..Şükür Rabbim ona hayırlı sağlıkli güzel ömürler versin
Hee hatırladım geçenlerde bahsediyordu
canım napıyorsunGünaydın bebem
hhahahah onuda ben cvp veriyim dicen yeter daa jou
görümcesi antepte gezemelerdeeee
Seninde aşkumm bal şeker afiyet olsun börekler keklerevett kuzum benimm maşallahh sanaa ellerinden dert görmesunnn
hahahaha evett biz evde sen çoluk çocuk ben ev işlerrOoooowww hadi bakim tatillerde kayinvalide görümce tatili desenize bir biz basbasa kalmışız.
Tesekkür ederim canim elimden geldigince yaparim elbetteOo çok hamaratsınız.. Maşallah..
canumm benummmSeninde aşkumm bal şeker afiyet olsun börekler kekler
aaaa bugün nedense güneş bulutların arasında hava çok güzelll kıpır kıpırrSicaakk vaarrAma işler beklemez
Mutfak dolaplarıni aspiratörunu temizledim mi ?hahahaha evett biz evde sen çoluk çocuk ben ev işlerr
Burda nem var canim insanı bunaltan oaaaa bugün nedense güneş bulutların arasında hava çok güzelll kıpır kıpırr
oyüzden enerjim üstümdee
tabiikiiii o dündüü temizlesem ertesi güne gene tozlanır hemenMutfak dolaplarıni aspiratörunu temizledim mi ?
yağmurr yağcak demekkiii nemi çoksa bide denize yakın biyer olunca daha çok sıcak oluyorBurda nem var canim insanı bunaltan oBol enerjiler
Takip edemediğin için gelmiyordur kimse canım ben namazı bile zor takip ediyorum keşke takip edecegimi bilsem açarım güzel olurduAh bende yapabilsem sen açsana spor diyet topigiseni takip ederim ben açıyom kimse gelmiyor
Harikasın jou ben de önceleri çok sık temizledim de çocuklar biraz büyüyunce işlerim de arttı çok sık silemez oldumtabiikiiii o dündüü temizlesem ertesi güne gene tozlanır hemen
siyah olduğu için çok çabuk tozlanırrr 2 günde bir siliyorumm
Gecen aksam yagdi cok cok ama ardı gelmedi nasip bakalimyağmurr yağcak demekkiii nemi çoksa bide denize yakın biyer olunca daha çok sıcak oluyor
Mis kokulum mu gelmiş ne ?Takip edemediğin için gelmiyordur kimse canım ben namazı bile zor takip ediyorum keşke takip edecegimi bilsem açarım güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?