- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.861
aayyyyyyy ondan sen daha çok heyecanlı olursunki nurummOkullar açılacak heyecanim dorukta sanki ben okula başlıyorum halbuki benim minik kuzum okullu olacak diye heyecan yapıyorum
Tabi.. Evliyim.. 1 tane dünyalar tatlısı oğlum var.. Evdeyim çalışmıyorum..kendinizii tanıtabilirmisiniz acaba :)
İnşallah kuzuaayyyyyyy ondan sen daha çok heyecanlı olursunki nurumm
maşallahhh allahh güzell mesleğine nasip etsin inşaallahhhh
bende evliyim 4cü senedeyizTabi.. Evliyim.. 1 tane dünyalar tatlısı oğlum var.. Evdeyim çalışmıyorum..
Ya siz?
La ben senin sorundaki zarafeti severimkendinizii tanıtabilirmisiniz acaba :)
Nur hoşgeldin canım.nasilsin bayadır gelmiyorsun burayaOkullar açılacak heyecanim dorukta sanki ben okula başlıyorum halbuki benim minik kuzum okullu olacak diye heyecan yapıyorum
ne var beeeLa ben senin sorundaki zarafeti severim
Aynen.. Evde çalışıyoruz.. Zaten o işler hiç bitmez.. Sağlık olsun..bende evliyim 4cü senedeyiz
allahh sahibine bağışlasın inşallahh
bende çalışmıyorum evde çalışıyoruzz fenamııı
kaç yaşındasınız acaba
Gelicem gelicem kafa dağıtmaya ihtiyacım varNur hoşgeldin canım.nasilsin bayadır gelmiyorsun buraya
ayyy büyükmüsün yoksa ablam olursun belkiiiiAynen.. Evde çalışıyoruz.. Zaten o işler hiç bitmez.. Sağlık olsun..
Ayy yaşmı
Gel kuzum iyi oluyor ya biraz eğleniyoruzGelicem gelicem kafa dağıtmaya ihtiyacım var
allahummmmm seninle kavga etmeye baıylıyorum aşkummmmÇok ayıp teşekkür ederim denir ne var denir mi
Neler yapıyorsun parecim tatil yaptın mı bakim anlat birazGel kuzum iyi oluyor ya biraz eğleniyoruz
muhtemelen öyleyim.. Ablacım.. :)ayyy büyükmüsün yoksa ablam olursun belkiiii
pekii öyle olsunn :) negibii seslenmemi isterdinizkii nickine göre olmadı yardm falanmuhtemelen öyleyim.. Ablacım.. :)
He anlıyorum bugün benle uğraşma ben hastayım ya kuzu acı bana başka şeyler demeallahummmmm seninle kavga etmeye baıylıyorum aşkummmm
bilerek dedim onu hahahah
bakk bugün ağzumii açtummii heehh başka şeyleree anlarsunyaa
oyyyy gellgellllHe anlıyorum bugün benle uğraşma ben hastayım ya kuzu acı bana başka şeyler deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?