• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napyn balımm hiç görünmuyirsun sanki ☹️ Jou Jou güzelim bugün ayağımı burktum düştum bu sabah duşakabini temizlemek istedim ama belami buldum 😕
Ayyyy allah seni ne etmeyee yaaa
Köpüklümuydü banyon düştün 🥺🥺
Bugün herkesin bi enerjisi düşük kaçgündür
Hepimizi yangında etkiledii
Herseyimizi etkiledi

Ayyyy allah seni ne etmeyee yaaa
Köpüklümuydü banyon düştün 🥺🥺
Bugün herkesin bi enerjisi düşük kaçgündür
Hepimizi yangında etkiledii
Herseyimizi etkiledi
malesef o köpükluydu diye yoksa dikatliyimdir 😰Ay valllahi artık piskolojim bu dünyayı kaldıramıyor ağzımıziin tadı kalmamış kendi ülkemi zi bu şekilde görmeye yüreğim dayanmıyor o yangın hayvanlar doğa ve insan Larin evleri şu virüs pandemi herşey olağan üstü 😕 benim panik ataklarim arttı anksiyete m tavan oldu

malesef o köpükluydu diye yoksa dikatliyimdir 😰Ay valllahi artık piskolojim bu dünyayı kaldıramıyor ağzımıziin tadı kalmamış kendi ülkemi zi bu şekilde görmeye yüreğim dayanmıyor o yangın hayvanlar doğa ve insan Larin evleri şu virüs pandemi herşey olağan üstü 😕 benim panik ataklarim arttı anksiyete m tavan oldu
Offfffoffffff vallahiii sen analttınn yaaa
Enerjim düştü dahadaaa bitmiyo bitmiyo laviimm allahımmm ya neler yaşıyoruzz yaa korona olmayan olmucak bu dünyada anladım benn
Dayımda olmuş korona şimdi vakalar tavann hergun savaş hergünnn birşeyyy bigün güzel birsey duyamıcakmıyız yaa

Back
X