- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.921
Kahve sevmiyom, kahve sevenleri seviyom ben daha güzel oluyoKahve sevmeyen de ne bilim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve sevmiyom, kahve sevenleri seviyom ben daha güzel oluyoKahve sevmeyen de ne bilim![]()
Aboov bu gözeldiKahve sevmiyom, kahve sevenleri seviyom ben daha güzel oluyo![]()
Hepsi kayıpKahve sevmiyom, kahve sevenleri seviyom ben daha güzel oluyo![]()
❤❤❤❤❤Aboov bu gözeldi![]()
Evet kimsecikler yok.Hepsi kayıp
Ayyy bende diyorum resimdeki kimmm bu simdiYaaa nasıl guldum anasayda gorunce varya![]()
Resmi değiştirdim esmer yaptım cicim. Normalde de esmerım yaAyyy bende diyorum resimdeki kimmm bu simdisnei taniyamadum menekşe
![]()
Yaa teşekkür ederim rabbim mutlu mesut etsin inşaallah mutluluğunuz daim olsunMemnun oldum düğün günü yazacağım sizleri![]()
Bence güzelll oldu daha degiştirmeResmi değiştirdim esmer yaptım cicim. Normalde de esmerım ya![]()
Eee dedim ya 79 cu sirada konu diye unuttum.neye tartistigimiziYa kaç kez sordum ne oldu diye![]()
Diğeri kötümüydüki kızBence güzelll oldu daha degiştirme![]()
Napyn balımm hiç görünmuyirsun sankiLavinia_98 Canımmmmmm
Kiz dut fal bakma onu diyorum ana sayfada gördük dediler onu sordumEee dedim ya 79 cu sirada konu diye unuttum.neye tartistigimizi
Ayy hatlar karıştııKiz dut fal bakma onu diyorum ana sayfada gördük dediler onu sordum
Ayyyy allah seni ne etmeyee yaaaNapyn balımm hiç görünmuyirsun sanki![]()
Jou güzelim bugün ayağımı burktum düştum bu sabah duşakabini temizlemek istedim ama belami buldum
![]()
malesef o köpükluydu diye yoksa dikatliyimdirAyyyy allah seni ne etmeyee yaaa
Köpüklümuydü banyon düştün
Bugün herkesin bi enerjisi düşük kaçgündür
Hepimizi yangında etkiledii
Herseyimizi etkiledi
Offfffoffffff vallahiii sen analttınn yaaamalesef o köpükluydu diye yoksa dikatliyimdirAy valllahi artık piskolojim bu dünyayı kaldıramıyor ağzımıziin tadı kalmamış kendi ülkemi zi bu şekilde görmeye yüreğim dayanmıyor o yangın hayvanlar doğa ve insan Larin evleri şu virüs pandemi herşey olağan üstü
benim panik ataklarim arttı anksiyete m tavan oldu