- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stresli olmayan mı var çalışanlar ayrı stresli bebek için uğraşanlar ayrı stresli çocukla uğraşanlar ayrı stresli Böyle göçüp gideceğiz herhaldeEevtt yaaa hep stresliyiz
SosyaliiimmmmmmmmBurdaa![]()
ÇocuklarlamıBende kızlarla uğraşıyorum.iste![]()
Çocuk olmasada dert çocuk olsada dertStresli olmayan mı var çalışanlar ayrı stresli bebek için uğraşanlar ayrı stresli çocukla uğraşanlar ayrı stresli Böyle göçüp gideceğiz herhalde![]()
İyiz canım napalım jounun bıçak darbelerinden kaçmaya çalışıyoruz öyle yuvarlanıp gidiyoruz hahahHoşbuldum canım tesekkür ederim nabersiniz![]()
Kahve yapana kadar çay yap icek canım çekti yafffSussss sen seni köpüklü kahve yapar içerimm hee ona göree![]()
Öyle gerçekten bunu kız kardeşime her gün çıktığımda söylüyorum İki kızı var aralarında 22 Ay var ben tüp bebekle uğraşıyorum al işte diyorum olsa bir dert olmasa bir dertÇocuk olmasada dert çocuk olsada dert
Ahahaha yuvarlanın yuvarlanınİyiz canım napalım jounun bıçak darbelerinden kaçmaya çalışıyoruz öyle yuvarlanıp gidiyoruz hahah![]()
Ay pardon ozamanYok canım ben bekarım burdaki kızları dedim![]()
He koca yok çocuk yok en rahatı benim doğru dedinAy pardon ozamanEn rahatı sensin desene
![]()
Gerçekten hayat insanların hâl ve hareketlerını takmak ıcın cok kısa. Ve şu zamanda ıyı şeylere ihtiyacımız var.Çok haklısın kuzum en güZeli gerçekten mesafe. Bize birşey katmayan bizim huzurumuzu sömüren insanları ne diye tutalım ki hayatımıZ da değilmi
Aaa yanıyormuydu kızz oysa masterchef izliyordum
Sorma canım yaa. Malesef
Menekşemmçok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah rabbim hepimizin gönlünde olanı hayırlı etsin nasip etsin.
O kadar haklısın ki canım söyleyecek daha birşey bulamadım. Harfi harfiyle yanıtladın. Allah razı olsun kendi ailem, eşimin ailesinin tam desteğini hissettim her an. Eşimle zaten birbirimizden bulduk çıkış yolunu. Gerisi boş. Ne olursa olsun çok şükür dilimden yine şükürü düşürmedim. Bundan sonrasında da ihtiyacım yok hiç birisine. Dediğin gibi samimiyet olayı bende gerçekten kimsede göremiyorum
Ayy tam aklımdan geçiyordu da bu sıcakta bir yerden içip bir yerden ter dökmekte zor zanaatt
Canım dutum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı olanı nasip eder artık![]()
Kuuzzz vallahaa şinuuu suyu koydummm çay yapcam şimdii gell içehh yavvvvvvKahve yapana kadar çay yap icek canım çekti yafff
Seniiii gördüğüm an içime bi hoş giriyorrrCanikoooo![]()
Rahatsın tabiHe koca yok çocuk yok en rahatı benim doğru dedin![]()
Evettt tedavimi görüyorsun canım tüpbebek dedin şimdideÖyle gerçekten bunu kız kardeşime her gün çıktığımda söylüyorum İki kızı var aralarında 22 Ay var ben tüp bebekle uğraşıyorum al işte diyorum olsa bir dert olmasa bir dert![]()