- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.741
Şimdi eskisi kadar değilim bilerek bırakmaya çalışıyorumVuuu nekadarda düzenlisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi eskisi kadar değilim bilerek bırakmaya çalışıyorumVuuu nekadarda düzenlisin
Ya öyle tabiii yaaa kendini cok şey etme rahat bırakŞimdi eskisi kadar değilim bilerek bırakmaya çalışıyorumçünkü takıntı boyutundaydı
Rica ederim Allah kabul etsin canım ...Canim yok teşekkürler alma kuzenimle ikimiz okuyoruz 313 fatiham bitti simdi.
Cok cok cok teşekkür ederim![]()
Ben çok aktif değilim şu sıralar kk da. Etiketi görene kadar bitmiş. Allah kabul etsinKizlar dua bitti sonu bende hepinizden Allah razı olsun
@Bal Perisi
Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@Morrmeneksee
@dut agaci
Catlak-kurabiye
Etikette olan aklima gelenleri yazdım soran olursa söylersiniz kizlar
❤❤❤❤
Amin canım ❤❤Ben çok aktif değilim şu sıralar kk da. Etiketi görene kadar bitmiş. Allah kabul etsin
Amin canım ❤❤❤Rica ederim Allah kabul etsin canım ...
Üsüttüm sanirim ağri ve halsizlik var canim. Şimdi biraz daha iyiyim cok şükürAha niçun noldiii
Ayyy havadan havadann hepimizde bir tuğaflık var kuzumm ben gündüzleri güneşi görmekten bezdum beni halsiz bırakıyor gündüz mahvediyor yaÜsüttüm sanirim ağri ve halsizlik var canim. Şimdi biraz daha iyiyim cok şükür![]()
Ahhh kuzuummm nerdesin senn
Etiket yaptım görmedin benceAhhh kuzuummm nerdesin senn
Pek konuşamaduk
Bakma bana öyle dayanamam sana
Vallaha görmedum kuzum ne attın kaçırmış olabilirim ya yoksa niye cvp vermiyim sana aşkolsunEtiket yaptım görmedin bence![]()
Sen gobeklere atmaya gidince eiiydii a.a hee yasommm iyi geldimi bareeeİyi akşamlar kızlarNasılsınız beni unuttunuzmu
![]()
Hatırlamıyorum ne yemek yaptığını sordum sanki nasılsın napysunVallaha görmedum kuzum ne attın kaçırmış olabilirim ya yoksa niye cvp vermiyim sana aşkolsun
Yapcak yok tatlimm insan iste bi sıcaktan bi soğuktan rahatsızlanıyor dikkat edecezAyyy havadan havadann hepimizde bir tuğaflık var kuzumm ben gündüzleri güneşi görmekten bezdum beni halsiz bırakıyor gündüz mahvediyor ya
Kız yok kıvıramadım zatenSen gobeklere atmaya gidince eiiydii a.a hee yasommm iyi geldimi bareee
Çok kıvırma deduk demiii
Etiketin bugünmüydü acaba kızzHatırlamıyorum ne yemek yaptığını sordum sanki nasılsın napysun![]()
Aynennn yaaa hem soğuk içiyoruzz ben busabahta öyleydimm uyandım sesim kısıldıYapcak yok tatlimm insan iste bi sıcaktan bi soğuktan rahatsızlanıyor dikkat edecez![]()
Ooohhhhh canuma değilsun kıvıramadun hehhh yaaaaaa bana kıvırcam kıvırcamm dediinnnn noldii hehhh oohhhhKız yok kıvıramadım zatenhem unutmuşum 2 senedir hemde yoruldum iki oynamada
![]()