Bir ilim yaver gitmrz benim şandım kapalı dün bütün gün belediyede sistem yoktu kızlar artık ben stres yaptım, neyse başka brlefiyeyemgidleim belki sitem vardır dedik gittik sistem var gün dolu nikah tarihimiz 27 agustos cumaya alabildik mobilya işini hallettik çok şükür ❤️
Minnosum geç olsun güç olmasın ınş 🙏😍🤩🤗 valla çok merak ettim 💜 mobilya içine sindi mi🤗

Minnosum geç olsun güç olmasın ınş 🙏😍🤩🤗 valla çok merak ettim 💜 mobilya içine sindi mi🤗
Kenfi zevkime göre aldım canım görümcemde çok yardımcı oldu 🥰❤️
Ama bende şans yok bahtim ksra beni eve bırakmak için adanafan geldiler yolda araba bozuldu allajtan eve 5 dk lık mesafede nişamlım vr görümcem bizde şuan antepte de esnaf sahresi var tüm tamirciler tatil pazartesiye kadar 😏 zor bela 1 kişi bulduk bu gün öğlefen sonra bakacak arabaya

Günaydın kızlar asi beni fena yaptı her yerim dökülüyor hiç halim yok agrım çok :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61:

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kızlar ben i merak etmeyin diye yazıyorum, giremem bir daha muhtemelen, kendime nazar değdirdim galiba , annemle tartıştık gözümü kırpmadim desem uykum gitti saat oldu, sinirim gunkerce gecmez,anlatmakla da olmaz, genel şeyler, herkese hayirli gunle r,hoşçakalın
Konuşursan burda daha iyi için rahatlar olur öyle tartışmalar annenler hepimiz birşeyi tartışabiliyoruz❤

Günaydın kızlar asi beni fena yaptı her yerim dökülüyor hiç halim yok agrım çok :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61:
2ci doz da demekki etkieldi senii pareemmm
Oyyy kıyamammm o sümüklü akan burnuniiii
Bildiğin virüs gibi yaşıyorsun oyüzden bide korona olmadın ya hiç ondanda olabiliyor vücudun alişsın diye sana vücuduna virüs yolluyorlar o aşı içinde o var akşama kalmaz geçicek kuzumm antikor veriyolar sana biz antikorluyuz ya mesela korona olanlar böyle ağrı geçirmiyor fazla

2ci doz da demekki etkieldi senii pareemmm
Oyyy kıyamammm o sümüklü akan burnuniiii
Bildiğin virüs gibi yaşıyorsun oyüzden bide korona olmadın ya hiç ondanda olabiliyor vücudun alişsın diye sana vücuduna virüs yolluyorlar o aşı içinde o var akşama kalmaz geçicek kuzumm antikor veriyolar sana biz antikorluyuz mesela koronanolanlar böyle ağrı geçirmiyor fazla
Jou yavrum burda olsanda bana baksan bitanem fıstığım 🥰🤩😍

• Muhteşem
Jou yavrum burda olsanda bana baksan bitanem fıstığım 🥰🤩😍
Bende 5 te olcam aşı pareeeeeeeee cok heyecanlıyım yavvv şuan sen korona gibi yasıyorsun aşkoo çok kötü dimi ağrısı eşim geceleri hiç uyuyamadıı aynı senin yaşadığın gibi yaşadı bende grip olmustum ilk az bi sırtım ağrıdı geçtii belkide bende aşıdan sonra ağrı geçirebilirim ama antikorluyum bide üstüne igneyle bidaha antikorlu olacaz:D

Yaaaaa allahuummmmmm sana bakmammıı suyunu içirene kadar bakardumm sana kurban olurummmmmmm sana ben

Bende 5 te olcam aşı pareeeeeeeee cok heyecanlıyım yavvv şuan sen korona gibi yasıyorsun aşkoo çok kötü dimi ağrısı eşim geceleri hiç uyuyamadıı aynı senin yaşadığın gibi yaşadı bende grip olmustum ilk az bi sırtım ağrıdı geçtii belkide bende aşıdan sonra ağrı geçirebilirim ama antikorluyum bide üstüne igneyle bidaha antikorlu olacaz:KK70:

Yaaaaa allahuummmmmm sana bakmammıı suyunu içirene kadar bakardumm sana kurban olurummmmmmm sana ben
Inşallah sende etki olmaz hemen atlatırsın ilkinde bende olmadı ama şuan çok kötü inşallah bir an evvel geçsin bir sürü işim var annemde aşure yapmaya kalkmış sabah onada söylendim kalsın diye yok diyo ben yaparım

• Üzgünüm
Inşallah sende etki olmaz hemen atlatırsın ilkinde bende olmadı ama şuan çok kötü inşallah bir an evvel geçsin bir sürü işim var annemde aşure yapmaya kalkmış sabah onada söylendim kalsın diye yok diyo ben yaparım
Anaaa iştee gene yapıyorr canim beniimmm yaa bak parol içebilirsin okadar ağrıyla durulurmu bize aile hekim bile demisti koronayken çok ağrınız olursa parol için diye eşime o zaman içirmiştik biz ne bilelim ama acayip ağrı geçti geceler ağladı üst komşum duymuş anlamışlar korona olduğunu

Çok kötüü allah kimseye yaşatmasın parol iç paremm aşkumm canummm

Anaaa iştee gene yapıyorr canim beniimmm yaa bak parol içebilirsin okadar ağrıyla durulurmu bize aile hekim bile demisti koronayken çok ağrınız olursa parol için diye eşime o zaman içirmiştik biz ne bilelim ama acayip ağrı geçti geceler ağladı üst komşum duymuş anlamışlar korona olduğunu

Çok kötüü allah kimseye yaşatmasın parol iç paremm aşkumm canummm
Içim kuzum içtim 😍

• Muhteşem
Herkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh :KK76: :KK76: :KK76: :KK76: :KK76: :KK49::KK49::KK49:

Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt Madammor Madammor BlueBerry4268 BlueBerry4268 MssPARE MssPARE Morrmeneksee Morrmeneksee ASSOSyal ASSOSyal Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Cookiie Cookiie D u t D u t Simurgp Simurgp bebeklinick bebeklinick
Lavinia_98 Lavinia_98
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu mavikelebek34 mavikelebek34 Wilma11 Wilma11 @Yasnaz sade_ kahv sade_ kahv

hareketli-yaz%C4%B1l%C4%B1-kedili-g%C3%BCnayd%C4%B1n-gifleri.gif

• Şaşırdım
Back
X