- 27 Mart 2019
- 30.571
- 113.654
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.701
Ben istiyorum asıl çok hastayım bennnnnGunaydinnnnnn acuk banada ver o enerjiden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben istiyorum asıl çok hastayım bennnnnGunaydinnnnnn acuk banada ver o enerjiden![]()
aaaaaaaaaaaaaaa terbiyesizz bak bu bazı yorumları kaçırmışımm nasıl kaçırırımdaO hiç konuşmaz hep sesiz sakindir zaten
ahaa neden canımm neyin varGunaydinnnnnn acuk banada ver o enerjiden![]()
GünaydınnnHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ElhanMinnosprenses @coconatt @madammor @Mavera4268
MssPARE @Morrmeneksee @ASSOSyal @Catlak-kurabiye
Cookiie @dut agaci @pina @zorunlunick
@Lavinia_84
Kahve __Kokusu @mavikelebek34 @Migim @Yasnaz @sade_ kahv
![]()
ayyyyy evetttt laptoptan girince açık kalmış senin alıntınnnHahhhaaa yenimi giruyon daha günaydın![]()
PeriiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydınnn![]()
gece gece spor yaparsan öyle olur kahveeeUykummm varrrrrrrrr ,![]()
Sen beni nasıl açık bırakırsın..ayyyyy evetttt laptoptan girince açık kalmış senin alıntınnn
dedim noluyor arkamdan fıs fıs![]()
hahahaha kalkk kahvaltı hazırlıyalımmm periiiiiiiiJommmm
açılamıyorum![]()
laptopun şarjı bitmişti o ara kuzummm daha açmaya fırsat olmadı eşimdeydi laptopSen beni nasıl açık bırakırsın..
beni beni Bihter'i ni![]()
İlk defa yapmıyorum ki daha ondan sonra ders çalıştımgece gece spor yaparsan öyle olur kahveee
ulann kahve niye uyuyamadınkiii kızınmı uyandı sonra![]()
işteee o uyuyunca sen uyumayınca sabah gözler fındır fındır maşallahh çekikk gözzlüİlk defa yapmıyorum ki daha ondan sonra ders çalıştımkız erken uyandı bugün
![]()
Dile bak dilelaptopun şarjı bitmişti o ara kuzummm daha açmaya fırsat olmadı eşimdeydi laptop
yoksa çoktan kapatmıştımmm üstünü![]()
hahahah bunu diceğini okadar emindimkiiDile bak dile![]()
Diyeceğimi bilmek mihahahah bunu diceğini okadar emindimkii
çok hoşuma gidiyor buda ya
Of hazırlayamıcam sankihahahaha kalkk kahvaltı hazırlıyalımmm periiiiiiii![]()
ulennn benim bittii seninn oldu şimdiii benden sana geçti perişimmmOf hazırlayamıcam sanki
Bu ara çok halsizim ya![]()
evettt öyle diyeceğini tahmin ettim :)Diyeceğimi bilmek mikız sen yakın olsam ben seni döverim
![]()