- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.941
Anladım şekerimyokk bebeğimm çerkezköyde oturuyoruz eşimin işten dolayı burdayız
ailemiz çevremiz istanbulda
benim memleket rize
eşiminde adapazarılı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım şekerimyokk bebeğimm çerkezköyde oturuyoruz eşimin işten dolayı burdayız
ailemiz çevremiz istanbulda
benim memleket rize
eşiminde adapazarılı :)
Çaktırma ilk tanıdığım da bende tırsıyordumnurdan korkayrummmm![]()
Aspiratör temizliği.. Iğğğ hiç sevmem.. Kolay gelsin..Mutfak dolaplarıni aspiratörunu temizledim mi ?
Yaptır o zaman kuzu ya da yenisini alAhaaaaaa benim tartı bozuldu iyimi![]()
Kimse bayildigindan yapmıyordur herhaldeAspiratör temizliği.. Iğğğ hiç sevmem.. Kolay gelsin..
Kocişi ikna edebilirsen bu yıl 3.tartı nisa üstünden inmiyor aile boyu ustundeyiz dayanmıyor tartıYaptır o zaman kuzu ya da yenisini al![]()
tabiikiii ben diyet konusunda kaçıyorum ondanÇaktırma ilk tanıdığım da bende tırsıyordumtanıdık ca seviyor insan onu
![]()
Yaaa niye hayır sensiz asla
Kilonuzumu yazıyorsunuz?
Benim 1 ay tartı bozuktu da kaygilarim arttı onsuz yaşamayı düşünemiyorumKocişi ikna edebilirsen bu yıl 3.tartı nisa üstünden inmiyor aile boyu ustundeyiz dayanmıyor tartı![]()
yohhhh yoohhhh diyet miyet falan tartıııYaaa niye hayır sensiz asla![]()
Kac kilo verdiğimizi haftada 1Kilonuzumu yazıyorsunuz?
Oyunbozanlik etmeyohhhh yoohhhh diyet miyet falan tartııı![]()
Kaçma lennnnnnn
Hımm.. diyettesiniz o zaman..Kac kilo verdiğimizi haftada 1
Sorma benimde kolum bacağım gibi oldu arıyor gözlerim hep yemek yiyemiyorum korkudan üç gündürBenim 1 ay tartı bozuktu da kaygilarim arttı onsuz yaşamayı düşünemiyorum![]()