- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
whuuuu ah senle karşılıklı ne oynarız desene bende iddialıyımdırHahahaha sizinnn havasına baglı birtek roman değill ama roman konusunda çok iyiyimdir haa çingenin ortasunda doğmuşumdur kasımpaşada![]()
Ahahahahaahha
Yanakların dan öperimhele bi kaç
Gitti canım cumartesi normale dönerim sanırımNe zaman donucen canım misafirlerin gittimi..
HahahahKilo vercem kilo vercem![]()
![]()
![]()
![]()
kendi işim olsa severim ama başkasının işinde çalışmayı sevmiyorum evlenmeden önce baya sıkılmıştımAl
Al canım vitamin dene bakalım neden lafta kalıyor sevmiyormusun çalışmayı.![]()
Ne zaman nikah minnoşumTeşekkür ederim canım benim
Evet canım nikah günü aldık mobilyaşarı hallettik çarşıya çıkıcam bohça alıcam tül kurfele
Ben eylülde diyetisyene başlıyorum migimKilo vercem kilo vercem![]()
![]()
![]()
![]()
Valla ben hiç bişey yapmadan zayıflamak istiyorumBen eylülde diyetisyene başlıyorum migim![]()
YanakmıYanakların dan öperim![]()
Keşke olsa öyle ya iradene sahipsen olur tabi ama ben değilimValla ben hiç bişey yapmadan zayıflamak istiyorum![]()
Huhiuvvvvvvvv vallahamıı ooo süperr ya inşaallahh çerkezköyden iyi bi kociş gelir sana AMİN AMİN AMİNwhuuuu ah senle karşılıklı ne oynarız desene bende iddialıyımdır![]()
İradem yokKeşke olsa öyle ya iradene sahipsen olur tabi ama ben değilim![]()
Gitti canım cumartesi normale dönerim sanırım![]()
Sana acicam ben bir topikKilo vercem kilo vercem![]()
![]()
![]()
![]()
Aç açvalla dogrudüzgün topik bulamıyorum 3 litre bide21 gün şekersiz varSana acicam ben bir topik
inşallah kuzum. Senin yoğunluk bitmez dugundu balayi derken amaMinnosprenses ,
![]()
Hergun rapor vermezsen gebertirim iş yerini basarim o na göre kabul müAç açvalla dogrudüzgün topik bulamıyorum 3 litre bide21 gün şekersiz var