- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.701
Nuru etiketlerim görürsün limonlu mısırıBak kısır dedin canım istedi limon ve nar eksili![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nuru etiketlerim görürsün limonlu mısırıBak kısır dedin canım istedi limon ve nar eksili![]()
hayallerimiz ortakEn güzeli yoksa asla uyutmazsabah var bi hayalim ama
![]()
Limon diyet ürünü nagbeerrNuru etiketlerim görürsün limonlu mısırı![]()
Işte evliligin kötü yanıhayallerimiz ortakşimdi bir kankam olsa karşımda sabaha kadar sohbet iyi giderdi.kocadan hayır yok kanka özlemi çekiyorum
![]()
Bu saatte o bile kurtarmaz seniLimon diyet ürünü nagbeerr![]()
Gideyim de tarhana çorbasına ekmek doğrayayimBak kısır dedin canım istedi limon ve nar eksili![]()
yok ya kankanın gözünü seveyim ama evlenincede yalan oluyor.hele ki kanka bekarsa o şuan flörtüyle antalyada gezerken ben ya ben içler acısıIşte evliligin kötü yanıkankan olsa böyle mi olur olmaz
![]()
Hayat sana içme o zıkkımi diyorÇakmağımın gazı bitmiş şu hayat bana birkerede istediğimi versin ama (ben kendi telimden daldım idare edin)![]()
Bu saatte o bile kurtarmaz seni![]()
bir kase varsa alırımGideyim de tarhana çorbasına ekmek doğrayayimacikmisim ben, belli
Nickom ya bu saatteki hayatımız tarhana çorbası olmamalıydıGideyim de tarhana çorbasına ekmek doğrayayimacikmisim ben, belli
Bak yaa hayat birtek bunu diyor zatenHayat sana içme o zıkkımi diyor![]()
Çakmağımın gazı bitmiş şu hayat bana birkerede istediğimi versin ama (ben kendi telimden daldım idare edin)![]()
Işte bu bir dramdıryok ya kankanın gözünü seveyim ama evlenincede yalan oluyor.hele ki kanka bekarsa o şuan flörtüyle antalyada gezerken ben ya ben içler acısı![]()
Bunu ben bile içerim yaaahosgeldin ikramı olsun, buyurEki Görüntüle 2907929
15 sene içmiş biri olarak hiç tavsiye etmemBak yaa hayat birtek bunu diyor zatenhayata inat çakmağı yakacağım zorla
![]()