- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.841
Saka yapiyorum halley Hoş geldinben de üstüme alınmadım halleyyy die birinide tanımam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saka yapiyorum halley Hoş geldinben de üstüme alınmadım halleyyy die birinide tanımam![]()
Seni kıskanç seniDiyorum ki yeni arkadaşa ben sevmem öyle sevgi sözlerini![]()
bende şaka yapıyorum canparemSaka yapiyorum halley Hoş geldin![]()
Ifade etme deme bir şey ben biliyorum zatenBen niye alındıysam halbuki![]()
MssPARE pardon canım bı yanlıs anlasılma oldu ama olsun tekrar burdan kendımı ifade etmıs oldum
![]()
Yok ben. Birsey yapmadım pareye de sen onuGörüyorum goruyorum urkutmeyin Ceylani lazim olur
Bende ufakligin okul malzemeleriyle uğraşıyorum günlerdir ben daha hevesliyim![]()
Ne ara canın oldu hı?bende şaka yapıyorum canparem![]()
YaaIfade etme deme bir şey ben biliyorum zaten![]()
Hahaha hanı cicektinNe ara canın oldu hı?ikimizin arasında kal bi sen
![]()
Ama böle hep şiddet hep şiddet olmazkiNe ara canın oldu hı?ikimizin arasında kal bi sen
![]()
Ooo burası kk nin en şiddetli yeriAma böle hep şiddet hep şiddet olmazkihepsi benim olacakken tercih yapmaya zorlama beni
![]()
Kuzummm❤Kizlar nagpiyonuz![]()
Yok canim estağfurullah takılıyoruz biz sanaAma böle hep şiddet hep şiddet olmazkihepsi benim olacakken tercih yapmaya zorlama beni
![]()
Hee kasapumm noldiii hayurdurrr kim kimi seveyy sevişeyyyyyAhanda geldi kasap jou![]()
Geldi bile pucaklaYok canim estağfurullah takılıyoruz biz sana
Aramızda, bu topıkte kıskanclık, hasetlik olmaz herkes herkesi ciğerine basar hele heleeeeJou var bı tane gelsın sarılmaktan kacacak yer bulamazsın nefes aldırmaz o derece
![]()
Evet canım coook ama sadece bende ufakligin umrunda degilYok ben. Birsey yapmadım pareye de sen onu
Oyy ne tatlı bır heyecan vardır sımdı
Kıskandın mı sen bebisimNe ara canın oldu hı?ikimizin arasında kal bi sen
![]()
Caniiiiim ❤❤❤❤Kuzummm❤
Tabiiiii sevdiğiysemmm bırakmamm oniiiYok canim estağfurullah takılıyoruz biz sana
Aramızda, bu topıkte kıskanclık, hasetlik olmaz herkes herkesi ciğerine basar hele heleeeeJou var bı tane gelsın sarılmaktan kacacak yer bulamazsın nefes aldırmaz o derece
![]()
Napiyinn pinooşşş iyisin dimiEvet canım coook ama sadece bende ufakligin umrunda degil
Kıskandın mı sen bebisim
Caniiiiim ❤❤❤❤