- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.921
Yaaa sevmemiii ölürüm laaa seniiii habu parede kızdu şimdii kaç kaçBaliiimmmmmmm sen beni hep böyle sev![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa sevmemiii ölürüm laaa seniiii habu parede kızdu şimdii kaç kaçBaliiimmmmmmm sen beni hep böyle sev![]()
Hahahaha hiç duymadımOlsun taş, çıtırdan daha makbul derler![]()
Meneksem sen her kayseri dediginde ben unutup yine şaşırıyorum aslende oralı misinValla kayseri de felaket yanıyor iş yapana kdr varya sucuk gıbı oldum![]()
Delihanın annesi geldi aklımaVallla ya ilk defa bir yazın bitmesini istedim sabaha kadar yerlerde nere serinse orda yatıyorum boğulduk yafff
Hahahahaha gördüm onu ayy allah seniii oyyyy krize girdimGerek yok canım aşı olanlarda kendılıgınden düşme yapiyormus zaten(anasayfada ki haberden alıntıdır)
Sevmeyin uleynnnnnnnnn sevmeyinnnnYaaa sevmemiii ölürüm laaa seniiii habu parede kızdu şimdii kaç kaç![]()
Sen daha taş taşşTaş diyene bak heleee ortalık çıtır dolu aaa kıskançlıktan yarılcam haaa![]()
Duymassın cunku sımdı ben uydurdumHahahaha hiç duymadım![]()
Kızz sivasssss tum kk bıliyorMeneksem sen her kayseri dediginde ben unutup yine şaşırıyorum aslende oralı misin
Senide sevelumm pareeeeeeeeeeeeee anladun sen oniiiSevmeyin uleynnnnnnnnn sevmeyinnnn![]()
Menopoz sıcak basması ayyy ne komiktiDelihanın annesi geldi aklıma![]()
Kızzz güldürme beniHahahaha daha 3 günmü oldu eneeeee
2 gün daha kahve leke gelir ondan sonra allaaaaahhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tahmin ettimDuymassın cunku sımdı ben uydurdum
Kızz sivasssss tum kk bıliyorbıyıklarını yolacam senın az kaldı
Niye kiziyon ki aglarim benMeneksem sen her kayseri dediginde ben unutup yine şaşırıyorum aslende oralı misin
aman ne taşlığımız kaldı ne çıtırlığımız bizden geçti anacım enekliliğimin tadını çıkarıyorumOlsun taş, çıtırdan daha makbul derler![]()
Yaaa sevmemiii ölürüm laaa seniiii habu parede kızdu şimdii kaç kaç![]()
Huhuvvvvvvvb sen bana ateş diyecen haaa bende ateşlemeyecemmm hehhh ele bi ateşlerumkii aklun şaşarrrKızzz güldürme beniDaha dogrusu ateşlemee
![]()
Emekliliği duydum da Enekliliği şimdi duydum bacımaman ne taşlığımız kaldı ne çıtırlığımız bizden geçti anacım enekliliğimin tadını çıkarıyorum![]()
Hayatta memleket tutmam aklimda ins bi daha sormuycamDuymassın cunku sımdı ben uydurdum
Kızz sivasssss tum kk bıliyorbıyıklarını yolacam senın az kaldı
dötüm kalktıSen daha taş taşş![]()
![]()
![]()
![]()