- 28 Haziran 2011
- 63.672
- 159.865
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.241
Allah razı olsun çiçeem, opte geçsin mis gibiÖpim de geçsin güzel başını.
Geçmiş olsun kuzum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun çiçeem, opte geçsin mis gibiÖpim de geçsin güzel başını.
Geçmiş olsun kuzum.
Evet bitanemSen de gelmissin abla, iyi olmana sevindim![]()
Allah razı olsun minnosumVirüs mü oldun sosyalim g3çmiş olsun![]()
Çabuk geçer inşallah.Allah razı olsun çiçeem, opte geçsin mis gibi![]()
Zor mu geçiyor canım benimAllah razı olsun minnosumsakin topluluga girmeyin
![]()
Bizim türkümüz aahh sevgililik yılları bi başka tabi
Amiiin canim cümlemize saglikli huzurlu bereketli yuvalar ve hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim![]()
Teşekkür ederim canımAmiiinnn seninde babanın mekanı cennet olsun inşaallahhhhhayırlı cumalar canımm
![]()
Eşim armağan etmişti bana sevgiliyken bende ondan sonra çok dinledim çok sevdim çok derin anlamlıAmiiinnnnnnnnnn aa ne güzel şarkıymış bu ilkkez gördüm
Inş bitanecim, otlara sirkeye limona dayandim zatenÇabuk geçer inşallah.iyi bak kendine. Otlu, ballı bi şeyler iç. Dinlen olur mu?
allahımmm ne güzel aşklar yaşamışssınn hele bakk bakkkkEşim armağan etmişti bana sevgiliyken bende ondan sonra çok dinledim çok sevdim çok derin anlamlı![]()
çok iyiyimmm ablacımm benimm ilaç bitti gün geceden zatennTeşekkür ederim canımBütün geçmişlerimize Allah rahmet etsin.
Nasıl oldun daha iyi misin bugün?
Ben yine çok iyi durumdayım kuzum ama çok kötü olan akrabalarim var şuan, genç yaşlıya bakmıyor. Deviriyor insaniZor mu geçiyor canım benim
bide zerdeçal varsa zerdeçali yoğurt ve bal koy biraz yeInş bitanecim, otlara sirkeye limona dayandim zaten![]()
Valla çok güzeldi canımallahımmm ne güzel aşklar yaşamışssınn hele bakk bakkkk![]()
ahhhh ahhhh eskiden öyleydiii tabii 8 sene önce diyorsun baya erken evlendinValla çok güzeldi canımSevdik bekledik birbirimizi hep. Öyle sık sık buluşmazdıkta. Hatta ilk buluşma yerimizde pastane idi öyle klasik bi aşk hikayesi
![]()
Yok canim ben 29 yasindayim girecem yani az kaldi. Eşimle 21 yasinda sevgili olduk 24yasindayken evlendik. 8yildir beraberiz 3ü sevgililik 5i evlilikahhhh ahhhh eskiden öyleydiii tabii 8 sene önce diyorsun baya erken evlendin
anam kaç yaşındasın acaba![]()
aaa benden 2 yaş büyüksün 92 lisin o zamanYok canim ben 29 yasindayim girecem yani az kaldi. Eşimle 21 yasinda sevgili olduk 24yasindayken evlendik. 8yildir beraberiz 3ü sevgililik 5i evlilik![]()
sana bi şarkı atmıştım dut niye görmiyinnn ağzına ağzına pıçaklıcam haaaa
Evet guzuum 92/Ekim devreyimaaa benden 2 yaş büyüksün 92 lisin o zaman
maşallahh maşallahh aşkuma yavvv