- 12 Mart 2019
- 15.807
- 35.347
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.801
Bende yatıyorum hadi cümleten iyi geceler öpüyorum hepiniziAssssiri sıkıldım bugün ya, dizi acicam şimdi yetti canıma , öpüyorum bebikim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yatıyorum hadi cümleten iyi geceler öpüyorum hepiniziAssssiri sıkıldım bugün ya, dizi acicam şimdi yetti canıma , öpüyorum bebikim
Ders çalışıyordu kuzum .Kocişin nerde![]()
Anladımm hayırlara vesile olsun inşaallahhDers çalışıyordu kuzum .
Sınavı var gelecek ay
Kesinlikle orda idik, bende arada diyorum Mimariye nerelerde diye. Zaten isimden hatırlıyorum hiç hatırlamasamEh eh aynen birde çok istersen yakınlarınla bir yemek tamam
Evettt larinin topiğindemi konuştuk coco sanki ben öyle hatırlıyor gibiyim de eminde olamadığıma soramadım hiç![]()
Nikom efendim canım diyeceğim ama niye gri oldun sen
Aa bizde kaynanaların gitmesini ayıp karşılıyorlar. Kaynana başkalarınu gönderiyor o yüzdenHuhuvvvv bizimki peşine koştu çıkamadılar odadan![]()
Yaa durumlarda gördüm yine olaylar olmuş birisi birşeyler paylaşmış ama ne anlamadım herkes o kişiye tepki göstermişti. Sanırım aşı ile ilgilimi covidle ilgilimi ne. Dutta ordaydıaaaaaaaaaaaaaaaa dutt banlanmış ben şok ben iptal neeettti gene bu yavvvvv
@Buralardutluuugdu
Ahahaha yaa tekrar tekrar tanışıyoruzKesinlikle orda idik, bende arada diyorum Mimariye nerelerde diye. Zaten isimden hatırlıyorum hiç hatırlamasambiz aslında epeydir tanışıyormuşuz ya anam birde tekrar tanıştık
Yahu bu nick değiştirme nerden çıktı başımıza bilmem![]()
Sağ ol bitanemNasılsın ablacım o kediye bayıldım![]()
AAAA ne enterasen kızzz adetiniz cok değişikAa bizde kaynanaların gitmesini ayıp karşılıyorlar. Kaynana başkalarınu gönderiyor o yüzden![]()
Ayyy evett bende farkettim dün dedikten sonra susamadılarr ahh ahh yaYaa durumlarda gördüm yine olaylar olmuş birisi birşeyler paylaşmış ama ne anlamadım herkes o kişiye tepki göstermişti. Sanırım aşı ile ilgilimi covidle ilgilimi ne. Dutta ordaydı![]()
SevişmennnnnSağ ol bitanemiyiyim teşekkür ederim...
kedicik görse seni o da bayilirdi.
sen nasılsın?
Oyyy sen nasıl güzel bir kadınsın yaSağ ol bitanemiyiyim teşekkür ederim...
kedicik görse seni o da bayilirdi.
sen nasılsın?
Takıları almak için kızın ailesinden birde damadın ailesinden 1. Dereceden yakını gider ablası kardeşi yengesi ... gibi yakın akrabası kuzum. Anneler gitmesi ayıp karşılanıyor burda nedense bilmiyorumAAAA ne enterasen kızzz adetiniz cok değişik
Ayyy evett bende farkettim dün dedikten sonra susamadılarr ahh ahh ya
Erkek tarafınınmı anne gitmezz ben doğrunu anladım kızzda gitmez anne o evettt hepimizde öyleTakıları almak için kızın ailesinden birde damadın ailesinden 1. Dereceden yakını gider ablası kardeşi yengesi ... gibi yakın akrabası kuzum. Anneler gitmesi ayıp karşılanıyor burda nedense bilmiyorum
bazen duramıyor insan ama ya coo'm bazı zekalara karşı sessiz duramıyorsun![]()