- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar arkadaslar konu açmayı beceremedim size bir sorum olacak evde paketleme işi yapan varmı aranızdaKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Yok maalesef iş mi vercenİyi akşamlar arkadaslar konu açmayı beceremedim size bir sorum olacak evde paketleme işi yapan varmı aranızda
Yok maalesef iş mi vercen![]()
He valla burada öyle şeyler yasakKendim arıyorum
EvdeHe valla burada öyle şeyler yasak
İşkur üzerinden firmalar veriyormus ya paketleme işi o şekil yapan varmı hiçHe valla burada öyle şeyler yasak
Valla sanmıyorum ama burada herkes görmez mesajınızı. Profilinize girin orada durum bölümü varya oraya yazdığınızda Anasayfaya düşerEvde
İşkur üzerinden firmalar veriyormus ya paketleme işi o şekil yapan varmı hiç
SağolunValla sanmıyorum ama burada herkes görmez mesajınızı. Profilinize girin orada durum bölümü varya oraya yazdığınızda Anasayfaya düşer
YasooommmmmCanlar iyi aksamlar napıyosunuz nerelerdesiniz pek sessiz bu aksam burası![]()
EvetYasooommmmm
Haftasonu olunca malumm herkesin işi gücü avr evde haftaiçi desen kk da çalışıyolarr![]()
Demii aynı ben bu kuzzz yav evkuşuEvetbenim için pek bişey farketmiyo
![]()
Sen naptın kuzum bugünSende öylesin inanki![]()
Napm canm menemenliklerimi yaptık eşimle 15 kilodan. Sonrada kardeşime cıktım orda oturduk şimdi indim eve. Sen nasılsın aşıdan sonraSen naptın kuzum bugün
Ooo eşinlemi yaptınız enüşte gözüm tuttuuu yasomu iyi bakayyNapm canm menemenliklerimi yaptık eşimle 15 kilodan. Sonrada kardeşime cıktım orda oturduk şimdi indim eve. Sen nasılsın aşıdan sonra
Hadi gözün aydın canım bunuda atlattınOoo eşinlemi yaptınız enüşte gözüm tuttuuu yasomu iyi bakayy
Iyiyimm dün gece kötüydüm yorgunluktan galiba sabah sadece adet agrısıyla uyandım çok sükür kesilmedi ya![]()