- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.881
Cok güzelll allahh dahada mutluluğun daim etsinHadi gözün aydın canım bunuda atlattınyaa 3 senedir eşimle yapıyorum cok şükür yardım ediyo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok güzelll allahh dahada mutluluğun daim etsinHadi gözün aydın canım bunuda atlattınyaa 3 senedir eşimle yapıyorum cok şükür yardım ediyo
![]()
Amin canım cümlemizi inşallahCok güzelll allahh dahada mutluluğun daim etsin![]()
Allah razı olsun canım kurbisim ınş buda geçecekİyi bari canım onunla geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın Rabbim şifalar versin inşallah![]()
İnşallahh canımm benimAllah razı olsun canım kurbisim ınş buda geçecek![]()
Bilmiyorum valla kaynana takıları alcak gelin damata kalmıcak diyedir heraldeAboovvvv hahahahah erkeğede ayipsa şaşırılacak iş![]()
Ayy anca gördüm kusura bakma cocommYaaa canım benim hadi kutlayak kahveyle![]()
Heralde kızzz abovvv korkuyoalr iste bizim yaşadığımızda eski çağdan zatenBilmiyorum valla kaynana takıları alcak gelin damata kalmıcak diyedir heralde![]()
Heryerin değişik değişik kuzu nebileyim bence en güzel sandığa at geçHeralde kızzz abovvv korkuyoalr iste bizim yaşadığımızda eski çağdan zaten
Miisss gibi arkadaşımın düğünündede öyle tepsi tutmuşlar eline üstüne atmışlar para bende atmadımm üstüne iğneledim sonuçta onun olsun dedim diğer kızlarla beraber aynı şekilde iğneledikHeryerin değişik değişik kuzu nebileyim bence en güzel sandığa at geç![]()
En iyisini yapmışsın bebeğimmMiisss gibi arkadaşımın düğünündede öyle tepsi tutmuşlar eline üstüne atmışlar para bende atmadımm üstüne iğneledim sonuçta onun olsun dedim diğer kızlarla beraber aynı şekilde iğneledik![]()
Ertesi sabah attı bize msjEn iyisini yapmışsın bebeğimm![]()
Babababababa gelecem birazdan topigi şenlendirecem pampaaaaHerkeese merhabaabbabaab
uuu alev almış demek hayırlı olsunnErtesi sabah attı bize msjyolladı halledi vermişler gariiii
![]()
![]()
melabaaHerkeese merhabaabbabaab
hatta çok korkuyorduuu çok stresliydi ama düğün gününde pek bi rahattı hanımefendiuuu alev almış demek hayırlı olsunn![]()